Lassú az internet mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon lassú internetünk amit apukámcégétol kapunk és nem lehet visszamondani vagy cserélni vagy valami. Egyébként ilyen 450KB/s-el tölt le max. És nem lehet semmit se csinálni a cég miatt. Egyébként egy kisvárosban lakunk és lehet h maga a vezetékrendszer miatt ilyen lassú a netde ezt se foglyák megcsinálni ugyhogy mégis mit tehetnék?2012. aug. 5. 15:36
1/8 anonim válasza:
Még is milyen cég? Hűség van rajta? Milyen csomag?
2/8 A kérdező kommentje:
Sztem szerződése van és nem lehet felbontani. :/
2012. aug. 5. 16:14
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom h milyen csomag lehet. De sztem alapbol sz*r a lefedettség.
2012. aug. 5. 16:15
4/8 anonim válasza:
Ha hűség köt hozzá akkor kötbér kifizetése után felmondható. Amúgy meg 450KB/s nem olyan vészesen lassú.
5/8 anonim válasza:
Örülj neki!!! Nekem elvileg 5Mbps a netem és a garantált sebességet éppen alig hozza!! nekem olyan 300 KB/s el tölt :(
6/8 Emberek válasza:
A 450 az nem olyan nagyon lassú, nekem 630 körül szokott lenni max, úgyhogy nem kell aggódni neked sem!
7/8 anonim válasza:
630 az zsír. hamarosan lejár a hűségem csak nem tudom melyik szolgáltatónál lenne jó netem mert ugyan szakadásmentes ADSL csak messze van a központi szerver és a garantáltat hozza:S
8/8 anonim válasza:
Bár ez elfogadható mert itt az ország ezen a részén csak adsl net van. van még dsl is csak k**rva drága!! Amúgy ez az internet sebesség dolog olyan hogy mindenki mindig nagyobbat és gyorsabbat akar megállás pedig nincs csak a pénztárca szab határt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!