Mért nem jelenik meg a helyi kapcsolat?
megnéztem az everestel h milyen hálókártyám van
Wireless G USB Adapter
valami drivert letöltöttem, nem történik semmi, és nem jelenik meg a helyi kapcsolat ikon a k start csatlakozásnál
A hálózati kapcsolatokat xp-n a vezérlőpult -> hálózati kapcsolatoknál fogod megtalálni. (ez amúgy egy vezeték nélküli hálókártya, szóval itt nem helyi, hanem vezeték nélküli kapcsolat lesz)
Ha itt a hálózati kapcsolatoknál nem találod meg a kártyához rendelt kapcsolatot, akkor az eszközkezelőben nézd meg, hogy fel van-e telepítve, illetve nem sérült-e a driver.
Mért nem találom helyi kapcsolatot?
lényeg h 2 emeletes házban lakom, és thom-nál vagyunk, régen fenti szobába volt net, most a lentibe és mindigvisszaesett felére a net mikor lehoztuk mert föntről kis fehér dobozba az elejére meg végébe dugutuk a kábelt és lent is... mind1, vettem wifis sticet és azzal neteztem lent h ne essen vissza a net... wifis stic elég szar router fenti szobába van,, sűrűn szakad..
újra lehoztam netet, eg inkább essen vissza felére a letöltésem nem töltök sűrűn mint h mindig lassú legyen böngészés...
egyszerűen Nincs HELYI KAPCSOLAT...
mikor rámegyek csatlakozásra azt irja h megadott cél nem elérhető ppoe.. 769 thome kisfüzetbe azt irja ellenőrzid h a hálózati jkártya megfelelően van e telepítve..
és akk irja start csatlakozás,, hálózat megtekekintése.. helyi kapcsolat.. nincsen helyi kapcsolatom de mért??
most lent van router és modem és ugy tudok netezi h wifis sticet bedgutam a gépbe, de most nem kellene mert lent vagyok de máshogy nem megy a net mert nincs helyi kapcsolat..
A kérdező kommentje:
vezeték nélküli hálózattal tudok netezni most...
mosto lyan mintha gépem notbook lenne pedig router modem minden belevan dugva..:(
nem tudom hova tünt helyi kapcsolatom
honnan tudom h milyen driver kell?
mert az everest azt irja ami fent van a kérdésbe, gondolom nem azért merz be van dugva a wifis stik
összesgzésen belül:hálózati kártyánál, wireslesst g írja
ha hálózatra mek, van egy olyan h windows hálózat, ott van wireless g usb adapter
van egy olyan h pc pnp hálózat
hálózaton belül van a windows hálózat ott van a wirelees g usb adapter
pci/pnp hálózat, ez kell nekem? ezen belül van a nvidia mcp2 lan controller.. ez kell nekem?
honnan töltsem le drivert? egy linket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!