Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Laptopom-on nem tudok csatlako...

Laptopom-on nem tudok csatlakozni a nethez!?

Figyelt kérdés

Nem rég lett rá feltéve WIN7,mert Vista megadta magát.

Bekapcsoltam,és a vezeték nélküli hálózati kapcsolatnál észleli is a DLINK-et,csatlakoznék hozzá csak egy biztonsági kulcsot kér hozzá.

És én ezt nem tudom,nyilván ha tudnám nem kérdeztem volna.Esetleg ha a szolgáltatót felhívom ők meg tudnák mondani?Korábban is lett egyszer újra téve csak akkor minden gond nélkül ment..

2012. okt. 6. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy több DLINK SSID-vel megáldott router is van a környéken és a tiéd a szomszéd védettjéhez szeretne csatlakozni?

Csatlakozz rá kábellel, vagy másik géppel a routerre, állítsd át az SSID-t v. a jelszót cseréld le és menni fog.

2012. okt. 6. 14:33
 2/2 anonim ***** válasza:

A Dlink egyébként egy router, és a sajátod?

Ha igen akkor lépj be a beállító felületre weben keresztül. Keresd meg a Wireless beállításokat. A Wireless Settings-nél ott van a felhasználói név (SSID), a Wireless Security beállításoknál pedig a jelszó (PSK Password). Ez a kettő kell, hogy csatlakozni tudj vezeték nélküli hálózathoz.

Ha nem a sajátod akkor nem valószínű, hogy tudsz csatlakozni, ha csak nem kérdezed meg a tulajdonosától.

2012. okt. 6. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!