Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok biztos a dolgomban?
4 hónap sincs és esküvő. A páromat szeretem, de van egy hibája, amit nehezen viselek el. NAGYON!
Alapjába véve egy kis bárány, kenyérre lehet kenni, kedves mindent megtesz másokért, értem is, és nagyon szeret ez a jó oldala.
Van egy rossz. Ha kirohan magából. Nagyon erőszakosan beszél másokkal. Pl. most parkolt be autóval és szolt neki egy ismeretlen fazon (rendesen) hogy picit huzodjon arréb legyen kedves hogy még 1 auto beférjen. Ő meg ráripakodott, hogy ne mondja meg mit csináljon. Én ezt annyira nehezen viselem h ismeretlen, ismerősemberekkel igy beszél, ha épp valaki "kritizálja".
Esküszöm semmi más tulajdonsága nincs ami zavar de ez nagyon nagyon nagyon. augusztusban esküvönk lesz de ha egy ilyen megtörténik, azért 1-2 hetente akkor kegyetlenül mélyen vagyok lelkileg és totál kiürül minden bennem. Úgy érzem van-e értelme ennek, így h én ott állok és úgy érzem elsüllyedek szégyenemben. Nem tudom.
Valaki van hasonló helyzetben? Vagy mit utáltok a párotokban? Mit tegyek? van így értelme összekötni az életünket?
Egy számomra nagyrabecsült ember mondta, hogy házasodni csak akkor szabad, ha a legkisebb kétely se merül fel a döntést illetően.
Ha az ember már elgondolkozik, hogy jól döntött-e, akkor idővel a kis hibákból nagy hibák lesznek a házasságból pedig pokol.
Megvédi? Ha valaki véletlenül rálép a lábára egy üzletben, akkor az áldott jóember félholtra veri? Ez miért jó?
Ha ennyire túlzóak a reakciói konfliktushelyzetben, akkor egy komolyabb szituációban elég valósíznű, hogy még agresszívabb lesz.
Jaj, nagyon megértelek. A párommal ugyanez van.
Mióta vagytok együtt?
Nálunk öt évig semmi probléma nem volt ebből, de az utóbbi fél évben velem is így viselkedik néha. Ha most megkérne, tuti nem mennék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!