Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen ruhát?
Figyelt kérdés
14-éves vagyok. Esküvőre hivták a családom. Én is megyek csak egy a baj hogy nem tudok koszorúslányruhákat találni. Kb. XS-et vagy S-et hordok. A szine lehet ciklámen (pink) vagy lila. De szeretném hogyha egy kicsit felnőttes lenne. Ha találtok ilyes félét linkeljetek. Hol találok ilyeneket?2010. máj. 23. 15:22
1/14 anonim válasza:
1. hiva valósi vagy?
2. ahol néztél, nem ajánlották fel, hogy beveszik?
3/14 anonim válasza:
Az előző kép nem tipikusan koszorúslány ruha.
A ruhákban is vannak különböző típusok, van amit moletteteknek, vannak amit vékonyabbaknak ajánlanak, egy jó szalonban biztosan rád tudják igazítani. Hogy szalont tudjunk ajánlani kéne tudni, hogy merre felé laksz.
4/14 A kérdező kommentje:
Budapesten a 15.kerben és Tatán is lakom.
2010. máj. 23. 16:03
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aki ezeet küldi.Nagyon tettszenek.Csak lehetne hogy hosszú legyen?
2010. máj. 23. 16:12
7/14 anonim válasza:
Igen én is arra gondoltam, hogy inkább hosszú ruhát hordanak a koszorúslányok, az első ruha nekem is tetszik, de egy sima vendég is nyugodtan felhúzhatja. Amerre Te laksz, nem igazán vagyok ismerős, de biztosan tudod nagyjából, hogy hol vannak szalonok, egy jobb minőségű nem gagyi szalonban biztos tudnak neked segíteni és szépen ráigazítják a ruhát. Hiába linkelünk képet, és szeretsz bele a ruhába, kicsi az esélye, hogy pont olyat találsz a környéken, amúgy Mori Lee-nek nagyon szép koszorúslány ruhái vannak.
8/14 A kérdező kommentje:
De myugodtan linkelhettek mert apukám csaja varrónő és ő megtudja varni.Úgyhogy küldjetek még léccy ilyeneket.
2010. máj. 23. 16:42
9/14 anonim válasza:
Én az elsőt varratnám meg hosszúban. Kicsit reneszánszos lenne :)
De ha nagyok a melleid, akkor ne csináltasd meg, mert akkor nem állna jól.
10/14 anonim válasza:
ja, hogy megvarrnák neked, akkor linkelek drágábbakat is mindjárt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!