Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » S. O. S esküvői ruhát keresek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S esküvői ruhát keresek, hol találok nekem megfelelőt?

Figyelt kérdés

Tudnátok ajánlani nekem egy szalont ahol lehet olyan ruhát amilyet szeretnék.Már 3 szalonba voltam,de nem találtam sehol ami tetszene.Nincs nagy elvárásom(legalább is remélem). Mivel terhesség alatt sokat híztam,ezért striás lett a kezem(mint egy zebrának)azóta le fogytam,de ugyebár az halványan de ott marad. :S

a ruháról: hosszú ujjút szeretnék,de ha lehet csipkés legyen az ujja,a többi része az ugyan olyan szeretném,hogy legyen,mint a ma divatosak.De idáig csak olyat találtam,ami hosszú ujjú de "csúnya" egyszerű+túl bő az ujja.A hölgy azt mondta a szalonban,most a pánt nélküli a divat,én ezt értem is ,de az esztétikai hibát minek rakjam ki ha nem muszáj.

Légyszíves ha tudtok olyan szalont ahol ez nem probléma linkeljétek be,vagy a ruháról a képet,mert végső esetben megvarratom.Előre is köszi :)

2010. jan. 18. 16:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ezt nagyon egyszerűen megoldhatod; kiválasztod a neked tetsző pánt nélküli ruhát és veszel hozzá egy bolerót, ami akár csipke ujjú is lehet.

Jó válogatást!!! :-)

2010. jan. 18. 16:28
 2/29 A kérdező kommentje:
A barátnőim azt mondták,hogy az úgy túl fura mert,hogy a menyasszonyok általában leveszik a bolerót.Ráadásul a fotós is levetet,hogy csináljon úgy is képet.Na én ezt nem akarom :S De lehet,hogy már csak én parázom túl,de nem akarok ilyen bakit. De azért még mindig várom a linkeket,egy jó ruháról.Köszi a választ :)
2010. jan. 18. 16:35
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Szerintem szépek:)

2010. jan. 18. 16:35
 4/29 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásért:leveteti :)
2010. jan. 18. 16:36
 5/29 anonim válasza:
100%
Én a tesz- vesz-en láttam szépeket,én mindig onnan veszek magamnak ruhát. Egy varrónővel vetettem le a méreteimet így mindig jók a méretek ami alapján veszek. Ha gondolod nézd meg. Nem csak használtak vannak.
2010. jan. 18. 16:40
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Szerintem csak rajtad múlik, hogy leveszed-e a bolerót akár a lagziban, akár a fotózáson.

Viszont ha ez nem jó, akkor nagyon sok szalon van, ahol a te igényeidnek megfelelően megcsinálják a ruhát és nem kerül többe, mint a többi kölcsönözhető darab, mert ugye azt is ki tudják adni másoknak.

2010. jan. 18. 16:41
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Ismét az első vagyok. Nem tudom hol laksz, de ha esetleg Heves megyéhez közel, akkor itt tuti találsz megfelelő darabot: www.mithos.hu Nézd meg a kollekciót is és a menyasszonyaink linket is, aholfelvéve láthatod a ruhákat.

Rengeteg ruhájuk van és nagyon segítőkészek. Nekem saját igények alapján csinálták a fátyolt is. Sőt, ha a pánt nélküli ruhára pántot szeretnél, azt is megoldják.

2010. jan. 18. 16:45
 8/29 A kérdező kommentje:

Na pl ilyenre gondoltam(de nem erre,csak most hirtelen ez áll hozzám a legközelebb)ha én végig magamon hagyom a bolerót,akkor nem néz ki furán?

[link]

2010. jan. 18. 16:47
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is boleróm volt, s nem vettem le - ez csak rajtad múlik! A fotós sem vetette le velem. :)

Remélem megtalálod álmaid ruháját! Sok boldogságot!

Itt is találsz bolerós ruhákat:

[link]

2010. jan. 18. 16:51
 10/29 A kérdező kommentje:
Vagy pl ilyennek szeretném az ujját [link]
2010. jan. 18. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!