Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S esküvői ruhát keresek, hol találok nekem megfelelőt?
Tudnátok ajánlani nekem egy szalont ahol lehet olyan ruhát amilyet szeretnék.Már 3 szalonba voltam,de nem találtam sehol ami tetszene.Nincs nagy elvárásom(legalább is remélem). Mivel terhesség alatt sokat híztam,ezért striás lett a kezem(mint egy zebrának)azóta le fogytam,de ugyebár az halványan de ott marad. :S
a ruháról: hosszú ujjút szeretnék,de ha lehet csipkés legyen az ujja,a többi része az ugyan olyan szeretném,hogy legyen,mint a ma divatosak.De idáig csak olyat találtam,ami hosszú ujjú de "csúnya" egyszerű+túl bő az ujja.A hölgy azt mondta a szalonban,most a pánt nélküli a divat,én ezt értem is ,de az esztétikai hibát minek rakjam ki ha nem muszáj.
Légyszíves ha tudtok olyan szalont ahol ez nem probléma linkeljétek be,vagy a ruháról a képet,mert végső esetben megvarratom.Előre is köszi :)
Szia!
Szerintem ezt nagyon egyszerűen megoldhatod; kiválasztod a neked tetsző pánt nélküli ruhát és veszel hozzá egy bolerót, ami akár csipke ujjú is lehet.
Jó válogatást!!! :-)
Első vagyok. Szerintem csak rajtad múlik, hogy leveszed-e a bolerót akár a lagziban, akár a fotózáson.
Viszont ha ez nem jó, akkor nagyon sok szalon van, ahol a te igényeidnek megfelelően megcsinálják a ruhát és nem kerül többe, mint a többi kölcsönözhető darab, mert ugye azt is ki tudják adni másoknak.
Ismét az első vagyok. Nem tudom hol laksz, de ha esetleg Heves megyéhez közel, akkor itt tuti találsz megfelelő darabot: www.mithos.hu Nézd meg a kollekciót is és a menyasszonyaink linket is, aholfelvéve láthatod a ruhákat.
Rengeteg ruhájuk van és nagyon segítőkészek. Nekem saját igények alapján csinálták a fátyolt is. Sőt, ha a pánt nélküli ruhára pántot szeretnél, azt is megoldják.
Na pl ilyenre gondoltam(de nem erre,csak most hirtelen ez áll hozzám a legközelebb)ha én végig magamon hagyom a bolerót,akkor nem néz ki furán?
Nekem is boleróm volt, s nem vettem le - ez csak rajtad múlik! A fotós sem vetette le velem. :)
Remélem megtalálod álmaid ruháját! Sok boldogságot!
Itt is találsz bolerós ruhákat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!