Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » S. O. S esküvői ruhát keresek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S esküvői ruhát keresek, hol találok nekem megfelelőt?

Figyelt kérdés

Tudnátok ajánlani nekem egy szalont ahol lehet olyan ruhát amilyet szeretnék.Már 3 szalonba voltam,de nem találtam sehol ami tetszene.Nincs nagy elvárásom(legalább is remélem). Mivel terhesség alatt sokat híztam,ezért striás lett a kezem(mint egy zebrának)azóta le fogytam,de ugyebár az halványan de ott marad. :S

a ruháról: hosszú ujjút szeretnék,de ha lehet csipkés legyen az ujja,a többi része az ugyan olyan szeretném,hogy legyen,mint a ma divatosak.De idáig csak olyat találtam,ami hosszú ujjú de "csúnya" egyszerű+túl bő az ujja.A hölgy azt mondta a szalonban,most a pánt nélküli a divat,én ezt értem is ,de az esztétikai hibát minek rakjam ki ha nem muszáj.

Légyszíves ha tudtok olyan szalont ahol ez nem probléma linkeljétek be,vagy a ruháról a képet,mert végső esetben megvarratom.Előre is köszi :)

2010. jan. 18. 16:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan varrasd meg, így biztosan olyan lesz amilyet szeretnél. :) Ha emellett döntesz, akkor viszont nagyon válogasd meg, hogy kire bízod rá. Ha jó varrónőt találsz, akkor mutathatsz neki 2-3 ruhát is, hogy ennek az alsó része tetszik, annak az ujja, a harmadiknak meg a ráncai, és ő megtudja mondani, hogy össze lehetne mindezt rakni egy ruhába, nem lenne-e túl csicsás, illetve hogy jól állna e neked. Én a múltkor koktél ruhát varrattam, amikor egy esküvői ruhát varrt a varróónőm, ki volt lógatva, hosszú csipke ujja volt... kicsit maradi formájú, de ez volt a kívánság, szóval biztos vagyok benne hogy megoldható szinte bármi. Még azt is eltudom képzelni, hogy kinézel egy ruhát (már ha veszed), elviszed a varrónőt és megkérdezed rátud e eszkábálni valahogy egy (két) ujjat... Amúúgy, ha eddig nem tetted volna, írd be google-be hogy long sleevs wedding dress/bride dress, és rengeteg hosszúujjú ruhát fog kidobni. Sajnos a ruhaszalon keresésben nem tudok segíteni, ne haragudj. Sok sikert, és jó szervezkedést! :)

Nekem ezek tetszettek így kapásból nagyon:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jan. 18. 19:26
 22/29 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Ezek nagyon szépek amiket belinkeltél,nagyon jók na én valami ilyesmikre gondoltam...főleg az utolsó tetszik:)Köszönöm a válaszokat!Az esküvői fotós retusál is?Nem is gondoltam,de gondolom horribilis összegért :S
2010. jan. 18. 19:33
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Bár az én esküvőm még kicsit odébb van, a családban az utóbbi egy-két évben több is volt. Sajnos pontos árat nem tudok mondani, de a fotósok közül az összes belekalkulálta a retusálást. Persze nem arról van szó, hogy hirtelen 10 kilót lefarag valakiből, de ha igény van rá, akkor bőrhibát vagy apróbb anyajegyet, pattanást (ami a legjobbkor jön ki persze) minden további nélkül kiretusálta. Én azt mondom kérdezősködjetek több helyen, hol mennyiért vállalnak fotózást, és ez mit foglal magába... Magán a szertartáson, illetve ha lesz akkor a lagzin is... Rákérdezhetsz a retusálásra is biztos ami biztos. Kérjél mindenhonnan árajánlatot, utána beszéljétek meg közösen melyik volt a legszimpatikusabb, elfogadhatóbb. Utolsó voltam
2010. jan. 18. 20:31
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már a tablóképeket is agyon retusálják, én is így jártam, mikor megkaptuk a mintát be kellett karikázni, hogy mit retusáljanak ki a véglegesből. Én ugyan nem karikáztam be semmit, de az a farok kiretusálta az anyajegyeket az arcomról. Pedig én direkt szeretem őket!
2010. jan. 18. 20:33
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Még egy pár link amikre bukkantam! Remélem nem bánod. Ez pl nekem nagyon tetszik, szerintem meg lehetne oldani úgy is hogy ne külön boleró legyen az ujja de ez is varrónő kérdése:

[link]

[link]

2010. jan. 18. 20:49
 26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!Most már tudok választani az biztos :)Mindenkinek további szép napot!
2010. jan. 19. 19:55
 27/29 pinky1981 válasza:

www.irenebridal.de

Olcsón elkészítik a ruhákat és minőségi anyagból !

2010. jan. 20. 12:46
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem a ruhával kapcsolatban hanem a fotóssal kapcsolatban irnék:)

Nekünk a fotós amikor rendeltük meg hogy akkor a készült 40képből melyikből szeretnék papir képet is akkor mondta h ha kell retusál is.

Sőt volt egy olyan képpár hogy az egyiken én voltam a jobb amásikon a párom és fogta és számitógéppel átszerkesztette a képet:)

S nagyon jók lettek a képeink:)

2010. jan. 21. 12:35
 29/29 anonim ***** válasza:

Bp.-en, a Fehér Szalonban sok gyönyörű ruha van, és nem 1féle stílusúak. (Én is speciális tipust kerestem, a jobb helyeken tudtak 1-et mutatni, máshol még egyet sem, itt meg kb.12 olyat találtam.) Érdemes körülnézni náluk.

[link]

2010. jan. 22. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!