Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S esküvői ruhát keresek, hol találok nekem megfelelőt?
Tudnátok ajánlani nekem egy szalont ahol lehet olyan ruhát amilyet szeretnék.Már 3 szalonba voltam,de nem találtam sehol ami tetszene.Nincs nagy elvárásom(legalább is remélem). Mivel terhesség alatt sokat híztam,ezért striás lett a kezem(mint egy zebrának)azóta le fogytam,de ugyebár az halványan de ott marad. :S
a ruháról: hosszú ujjút szeretnék,de ha lehet csipkés legyen az ujja,a többi része az ugyan olyan szeretném,hogy legyen,mint a ma divatosak.De idáig csak olyat találtam,ami hosszú ujjú de "csúnya" egyszerű+túl bő az ujja.A hölgy azt mondta a szalonban,most a pánt nélküli a divat,én ezt értem is ,de az esztétikai hibát minek rakjam ki ha nem muszáj.
Légyszíves ha tudtok olyan szalont ahol ez nem probléma linkeljétek be,vagy a ruháról a képet,mert végső esetben megvarratom.Előre is köszi :)
Szerintem nyugodtan varrasd meg, így biztosan olyan lesz amilyet szeretnél. :) Ha emellett döntesz, akkor viszont nagyon válogasd meg, hogy kire bízod rá. Ha jó varrónőt találsz, akkor mutathatsz neki 2-3 ruhát is, hogy ennek az alsó része tetszik, annak az ujja, a harmadiknak meg a ráncai, és ő megtudja mondani, hogy össze lehetne mindezt rakni egy ruhába, nem lenne-e túl csicsás, illetve hogy jól állna e neked. Én a múltkor koktél ruhát varrattam, amikor egy esküvői ruhát varrt a varróónőm, ki volt lógatva, hosszú csipke ujja volt... kicsit maradi formájú, de ez volt a kívánság, szóval biztos vagyok benne hogy megoldható szinte bármi. Még azt is eltudom képzelni, hogy kinézel egy ruhát (már ha veszed), elviszed a varrónőt és megkérdezed rátud e eszkábálni valahogy egy (két) ujjat... Amúúgy, ha eddig nem tetted volna, írd be google-be hogy long sleevs wedding dress/bride dress, és rengeteg hosszúujjú ruhát fog kidobni. Sajnos a ruhaszalon keresésben nem tudok segíteni, ne haragudj. Sok sikert, és jó szervezkedést! :)
Nekem ezek tetszettek így kapásból nagyon:
www.irenebridal.de
Olcsón elkészítik a ruhákat és minőségi anyagból !
Nem a ruhával kapcsolatban hanem a fotóssal kapcsolatban irnék:)
Nekünk a fotós amikor rendeltük meg hogy akkor a készült 40képből melyikből szeretnék papir képet is akkor mondta h ha kell retusál is.
Sőt volt egy olyan képpár hogy az egyiken én voltam a jobb amásikon a párom és fogta és számitógéppel átszerkesztette a képet:)
S nagyon jók lettek a képeink:)
Bp.-en, a Fehér Szalonban sok gyönyörű ruha van, és nem 1féle stílusúak. (Én is speciális tipust kerestem, a jobb helyeken tudtak 1-et mutatni, máshol még egyet sem, itt meg kb.12 olyat találtam.) Érdemes körülnézni náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!