Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » S. O. S esküvői ruhát keresek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S esküvői ruhát keresek, hol találok nekem megfelelőt?

Figyelt kérdés

Tudnátok ajánlani nekem egy szalont ahol lehet olyan ruhát amilyet szeretnék.Már 3 szalonba voltam,de nem találtam sehol ami tetszene.Nincs nagy elvárásom(legalább is remélem). Mivel terhesség alatt sokat híztam,ezért striás lett a kezem(mint egy zebrának)azóta le fogytam,de ugyebár az halványan de ott marad. :S

a ruháról: hosszú ujjút szeretnék,de ha lehet csipkés legyen az ujja,a többi része az ugyan olyan szeretném,hogy legyen,mint a ma divatosak.De idáig csak olyat találtam,ami hosszú ujjú de "csúnya" egyszerű+túl bő az ujja.A hölgy azt mondta a szalonban,most a pánt nélküli a divat,én ezt értem is ,de az esztétikai hibát minek rakjam ki ha nem muszáj.

Légyszíves ha tudtok olyan szalont ahol ez nem probléma linkeljétek be,vagy a ruháról a képet,mert végső esetben megvarratom.Előre is köszi :)

2010. jan. 18. 16:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a link még egyszer: [link]
2010. jan. 18. 16:52
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én egy varrodát ajánlanék, ahol megvarrathatod álmaid ruháját:) Remélem nincs túl messze.

[link]

2010. jan. 18. 16:54
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
na és pánt nélküli vagy pántos hosszú vagy 3/4-es kesztyűvel?keresek mindjárt képeket és belinkelem.nekem is olyan volt.nagyon elegáns.
2010. jan. 18. 16:54
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a hosszú kesztyű jutott még eszembe... (első váaszoló)
2010. jan. 18. 16:58
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem pl. a polgári esküvőn nyakbaakasztós ruhám volt, plussz egy hosszúujjú boleró. A templomin pántos ruhám volt, plussz egy csipke boleró. Egyik bolerót sem vettem le, kultúrális okokból, de én nem szerettem volna hosszúujjú ruhát. Egy-két fotó kedvéért vettem csak le a felsőket, de senkit nem zavart sőt még engem sem, hogy boleróban voltam végig. :)

Sok boldogságot kívánok, és ne idegeskedj! :)

2010. jan. 18. 17:02
 16/29 anonim ***** válasza:
71%

íme: [link]

[link]

[link]

[link]

linkelek eladót is:

[link]

[link]

[link]

[link]

gondold meg a kesztyűs lehetőséget.azon kívül a kozmetikus csodákat tud művelni a kezeddel ha szégyeled.meg egy kis szoli.de ne szégyeld!úgy leszel szép ahogy vagy.sok boldogságot!!!!!!

2010. jan. 18. 17:08
 17/29 A kérdező kommentje:
Jaj lányok nagyon kedvesek vagytok!Köszönök mindent,nagyon jó képeket linkeltetek be.Asszem már kezdek beparázni,hogy valami nem sikerül :D De minden jó lesz remélem:)Mindenkinek szép napot,én meg még nézegetem amiket belinkeltetek :)
2010. jan. 18. 17:11
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a legbiztosabb és legjobb, ha megvarratod. Úgy tuti olyan lesz, amilyet szeretnél.
2010. jan. 18. 17:15
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem nézne ki rosszul, sőt. Nekem nem stírás a karom, de bolerós ruhát szeretnék, és fent fogom hagyni a bolerót, mert olyaaan szexi és csinos szerintem. :)

A fotós meg vagy leveteti veled és megmondod, hogy akkor retusáljon a pénzéért, ha annyira zavar, vagy megmondod, hogy márpedig te nem veszed le. :)

Sok boldogságot!

2010. jan. 18. 17:34
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

A fotósnak ti fizetsz. Márpedig akkor a TI kívánságaitokat kell szem előtt tartania. Lehet, hogy kérni fogja, hogy vedd le a bolerót. Akkor megmondod, hogy nem szeretnéd. Nem fog hőzöngeni, elhiheted. Maximum azt fogja gondolni, hogy pedig úh yjobb lenne a kép. Te meg tudod, hogy nem szeretnéd.

De az a csipkés boleró, amit linkeltél gyönyörű, fényképen is nagyon jól mutat, azt nem kell levenned, sőt, vétek lenne.

Sok boldogságot!

2010. jan. 18. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!