Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S esküvői ruhát keresek, hol találok nekem megfelelőt?
Tudnátok ajánlani nekem egy szalont ahol lehet olyan ruhát amilyet szeretnék.Már 3 szalonba voltam,de nem találtam sehol ami tetszene.Nincs nagy elvárásom(legalább is remélem). Mivel terhesség alatt sokat híztam,ezért striás lett a kezem(mint egy zebrának)azóta le fogytam,de ugyebár az halványan de ott marad. :S
a ruháról: hosszú ujjút szeretnék,de ha lehet csipkés legyen az ujja,a többi része az ugyan olyan szeretném,hogy legyen,mint a ma divatosak.De idáig csak olyat találtam,ami hosszú ujjú de "csúnya" egyszerű+túl bő az ujja.A hölgy azt mondta a szalonban,most a pánt nélküli a divat,én ezt értem is ,de az esztétikai hibát minek rakjam ki ha nem muszáj.
Légyszíves ha tudtok olyan szalont ahol ez nem probléma linkeljétek be,vagy a ruháról a képet,mert végső esetben megvarratom.Előre is köszi :)
Szia! Én egy varrodát ajánlanék, ahol megvarrathatod álmaid ruháját:) Remélem nincs túl messze.
Szia!
Nekem pl. a polgári esküvőn nyakbaakasztós ruhám volt, plussz egy hosszúujjú boleró. A templomin pántos ruhám volt, plussz egy csipke boleró. Egyik bolerót sem vettem le, kultúrális okokból, de én nem szerettem volna hosszúujjú ruhát. Egy-két fotó kedvéért vettem csak le a felsőket, de senkit nem zavart sőt még engem sem, hogy boleróban voltam végig. :)
Sok boldogságot kívánok, és ne idegeskedj! :)
Szia!
Nem nézne ki rosszul, sőt. Nekem nem stírás a karom, de bolerós ruhát szeretnék, és fent fogom hagyni a bolerót, mert olyaaan szexi és csinos szerintem. :)
A fotós meg vagy leveteti veled és megmondod, hogy akkor retusáljon a pénzéért, ha annyira zavar, vagy megmondod, hogy márpedig te nem veszed le. :)
Sok boldogságot!
A fotósnak ti fizetsz. Márpedig akkor a TI kívánságaitokat kell szem előtt tartania. Lehet, hogy kérni fogja, hogy vedd le a bolerót. Akkor megmondod, hogy nem szeretnéd. Nem fog hőzöngeni, elhiheted. Maximum azt fogja gondolni, hogy pedig úh yjobb lenne a kép. Te meg tudod, hogy nem szeretnéd.
De az a csipkés boleró, amit linkeltél gyönyörű, fényképen is nagyon jól mutat, azt nem kell levenned, sőt, vétek lenne.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!