Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/26 anonim válasza:
Nem ezt kérdezte gyerekek! :D hanem, hogy öreges - e ?
12/26 anonim válasza:
Szerintem nem. Ismerek olyat, akin nem zavaró. Meg, ha házasodtam volna, én is így vettem volna fel, de már nem akarok házasodni, aki velem akar lenni, az papír nélkül is szeret, ha meg valami nem működne, csak simán elengedjük egymást, nincsen évekig nyúló , hosszú válási procedúra, meg nem írunk róla papírt, nem kell, hogy az állam áldását adja rá, hogy együtt vagyok valakivel, ez rám és a páromra tartozik; Isten előtt meg főleg nem kell, hogy papír legyen róla, hát lehet, hogy az ő ötlete volt, hogy jöjjünk össze, főleg, hogyha minden belőle van, tehát mi is. Tehát Isten előtt meg főleg nem kell papírral bizonygatni, hogy jaj, ti mennyire szeretitek egymást, őt aztán teljesen hidegen hagyja, hogy van-e nektek olyan papírotok, vagy nincs. Ja amúgy írtam, hogy én is, ha házasodtam volna, né-ként vettem volna fel; én 25 vagyok. Nekem az egy tök szimpi verzió, hogyha "né" van ott. De én már elvetettem a házasság ötletét, az szerintem csak a külvilágnak szólna, mert egymásnak nem kell semmit bizonyítani; mert ha a másiknak a szemébe nézek, szinte tapinthatóvá válik a között áramló szeretet-energia.
14/26 anonim válasza:
Őszintén szólva ha hirtelen magam elé kéne képzelnem egy nőt, akinek "-né" van a neve végén, akkor először tényleg egy középkorú nő ugrik be, de nem hiszem, hogy ez lényeges; aki csak látásból is ismer, annak úgysem fog hirtelen megváltozni a rólad kialakult képe.
15/26 anonim válasza:
Szerintem öreges. Én a helyedben meghagynám az eredeti nevemet :)
25f
16/26 anonim válasza:
En "ne" lettem. "Kissne Kovacs Katalin" Csak azert banom, mert az enyem ennel hosszabb es hosszú leirni :) Ha megegyszer hazasodnek felvennem a vezeteknevet es ennyi. :) De sztem nem oreges. 25voltam mikor ferjhez mentem, nem éreztem oregebbnek a nevemtol magam:) Esetleg a Kiss Karolyne kicsit sztem odivatubb.De egyebkent a Te dontesed es nem kell, hogy masok velemenye befolyásoljon.
17/26 anonim válasza:
Szerintem nem öreges. Sokan veszik fel így a nevüket.
18/26 anonim válasza:
A Kovács Béláné valóban régimódi, de ha neked ez a verzió tetszik, vedd fel bátran, senki nem fog lenézni érte.
A Kovácsné Kiss Piroska majdnem ugyanannyira divatos, mint a kötőjeles verzió. Én biztosan így fogom felvenni, pedig nem vagyok öreg. :)
19/26 anonim válasza:
Nem lesz öreges. Ha Neked tetszik, vedd fel így.
20/26 Kései Sirató válasza:
Nem feltétlenül öreges, úgy vedd fel, ahogy neked tetszik, ebben te dönthetsz, neked van hozzá jogod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!