Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy működik? Valóban igaza van a vőlegényemnek?
Nemsokára lesz az esküvőnk. Csak sima polgári és egy vacsi utána. Összesen 11 en leszünk.
Párom szülei mondták hogy kifizetik az esküvőt, vagy legalábbis segítenek. Erre az én szüleim mondták hogy ők nem tudnak segíteni benne. Anyum nem dolgozik jelenleg sok hitel van stb. Én ezt megértem nem is várom el tőlük. De a párom szüleitől sem.
Erre ma a párom azzal jön hogy az én szüleim is adjanak bele az esküvőbe mert ez úgy müködik hogy a szülők fizetik. Na igen de ha nincs miből. Erre mondtam hogy akkor ne is legyen esküvő, hiszen nagyon jól tudja hogy állnak anyagilag. Nem is értem miért várja el tőlük. Én sem várom el a szüleitől.
Eddig úgy volt hogy egy étteremben lesz erre anyósomék kitalálták hogy legyen a vacsi az én szüleimnél. Megvesznek mindent csak ki kell sütni.
Valóban úgy müködik hogy a szülők fizetik? Nem értem hogy várja el ezt tőlük. Van egy másfék éves lányunk jön a kistesó.
De lehet csak a fáradság miatt mond ilyeneket, mert ő is ami en tud mindenben segít nekik.
Az hogy máshol hogy működik az most nem ide tartozik szerintem. A miénket nagyjából harmadában álltuk mi, a szüleim, anyósomék.
Az hogy a vőlegényed elvárja hogy anyudék is adjanak mikor egy fillérjük sincs nem szép dolog.
DE! A helyetekben lemondanám a vacsorát, mivel ez láthatóan csak problémát generál. A szertartásra csak egy üveg pezsgőt kell vinni.
Az ünneplést meg be lehet pótolni, ha már meglesz a rávaló.
felénk, a párok maguknak fizetik.
11 ember vacsoráját, már csak ki tudjátok fizetni...ti ketten.
Ma már ez egyáltalán nem szokás, de nyugodtan elmondhatod a kedves anyós-após jelöltjeidnek, hogy én már voltam olyan esküvőn is, ahol annak a félnek a szülei adtak az esküvőbe, amelyikéi tudtak. Nem pattogtak, amiért a másik fél nem tudott adni, a fiatalok kifizették maguknak a többit. És pláne nem ajánlották fel, hogy legyen náluk a vacsora. Ez a legnagyobb bunkóság, amit életemben hallottam.
A vőlegényeddel ketten fizessetek, abból (talán) nem lesz probléma.
Igen eddig úgy volt hogy mi fizetjük. Csak anyósék felajánlották hogy segítenek és akkor a párom már elvárja hogy a szüleim is segítsenek.
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy lehet ilyen egy ember. Köszönöm a válaszokat.
"Egyszerűen nem tudom felfogni hogy lehet ilyen egy ember. "
De attól még hozzámész, igaz??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!