Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki megbánta a 2 tanús, fapados házasságkötést?
Mi milliomosok vagyunk, és így is fapados esküvőnk lesz. Ateisták vagyunk, így alapból a templomi kilőve. Utáljuk a tipikus lagzi hangulatot.
A mi barátaink mind mérnökök, orvosok, közgazdászok. Kibéreljük a Trófeát, és ennyi.
Mi a házas életet várjuk, ami nem fog igazából nagyban különbözni, ez csak egy láthatatlan kötelék, és szeretném felvenni a nevét. De maga a házassági szertartás nem egy nagy cucc a szemembe. Ami utána jön, az a jó :) A közös élet. Bár amúgy is együtt élünk 2 éve már.
22L
Első nagyon durva, a 22 éves milliomos kislány - nyilván magának köszönhetően, önerőből -, akinek csupa orvos, mérnök, etc. barátja van... jah és már 2 éve (az már egy örökkévalóság!) együtt vannak, egyelek meg, drágaságom! :)
Minden rosszindulat nélkül kívánok sok boldogságot, de emellett kívánom, hogy a későbbiekben találd meg a megfelelő egyensúlyt! Örülj a milliomos barátodnak (vagy szüleidnek, nem tudom), a rengeteg (nekik köszönhető) lehetőségednek, a biztos jövődnek, és élvezd az életet! :)
De emellett légy hálás mindezért, ami az öledbe hullott, és kérlek próbálj visszavenni az arcodból, mert így, ilyen lélekkel sohasem leszel igazán, őszintén boldog!
Na puszi, sok boldogságot!
Na igen, mi mindent beleadtunk, szuper jó volt de elment 2 millió! Mi meg ezt bánjuk egy kicsit! :D
Ha nagy hiányzik a lagzi hangulat, akkor én a helyedben kibérelnék egy olcsó helyet(mondjuk vidéken), megkérnék néhány rokont, hogy főzzön az eseményre, vennék egy rakat italt és bérelnék egy fantasztikus zenekart! Se dekor, se ruha, se semmi csak egy nagy buli lenne nektek! Ez szerintem egy kis spórolással megvalósítható!
Az én ismeretségi körömben, aki így esküdött, azért esküdött így, mert így akart. Szóval nem bánták meg. Mi is ilyesmi esküvőt tervezünk, annyi különbséggel, hogy szép ruha, egy jó ebéd meg picivel több meghívott (tanúkkal együtt lennének a vendégek 7-en :D) lenne. Ha sikerül olcsón kifognunk egy jobb (nyilván nem csúcskategóriás) fotóst, aki csak kettőnket fotózna szép ruhában, akkor talán az pluszba.
Szerintem a helyetekben én szerveznék egy kötetlenebb bulit az összes meghívottal, akit ott látnál... akár egy kerti parti is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!