Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan aki megbánta, hogy meghívta egy rokonát/barátját az esküvőre?
Állandóan olvasom itt a kérdéseket, hogy ilyen-olyan ismerős/rokon alkoholista, nem tud viselkedni, haragban vannak egymással és hogyan is ültessék stb.
De tényleg volt olyan, mikor ezek az emberek borítják az esküvőt?
Az én apósom is full alkoholista volt, de azon a napon a józanság mintaképe, kotnyeleskedő anyósom is síri csendben végigülte a neki nem tetsző programokat is. Senki nem balhézott, pedig voltak ám családi ellentétek.
Veletek hogy volt?
Nekem még nem volt esküvőm, de voltam olyanon, ahol a menyasszony apja, de még más személyek sem bírtak magukkal, mikor már ittak alkoholt. Illik meghívni, főleg a menyasszony apját, neki nyilván ott a helye. Aki nem tud viselkedni saját magát járatja le, másoknak kellemetlen.
Szerintem szinte minden esküvőn van olyan ember, aki így vagy úgy nem bír magával. Amikor valaki az ülésrendet szervezi, ilyenkor érdemes úgy, hogy lehetőleg ne üljön egy asztalhoz azzal, akivel rosszban van.
Azt alapból mindenkinek tudnia kellene, hogyan viselkedünk társaságban, főleg egy esküvőn, mint a te esetedben.
Ha lenne a násznépben olyan személy, aki esélyes a balhézásra, megpróbálnék beszélni előtte vele. Persze nem bántón, nehogy megsértődjön ezen. Az is lehet, semmit nem érne. Embere válogatja. Ha mégis balhézna, haza lenne küldve, az a nap nem róla szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!