Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki megbánta a házasságkötést nem sokkal utána?
Épp ezért nem a randizás időszak után rögtön kell házasságba beleugrani, hanem előtt együtt élni pár évig. Mi így tettünk, ezért nem is volt meglepetés, egész pontosan semmi nem változott a házassággal, aminek így kell lennie jó esetben szerintem.
De voltak olyan osztálytársaim, akik pár év járogatás után házasodtak és csak akkor költöztek is össze, a 6 párból 5 már elvált a huszas évei közepére, pont amiatt, mert összeköltözéskor jöttek rá, hogy nem tudnak egymással élni.
aham én !
most válok
igaz attól még együtt maradunk de engem fusztrál a házasság gondolata
"Van olyan, aki megbánta a házasságkötést nem sokkal utána?"
Tehát a kérdés AZ VOLT, hogy megbánta-e a házasságkötést nem sokkal azután, ahogy megtörtént!
Nem pedig az, amit itt kivétel nélkül mindenki félreértett, és alapból abból indultak ki, hogy a randizás után egyből jött a házasság.
Hol olvastátok ezt????
Ennyi tuskó értelmezni nem tudó félanalfabétát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!