Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal lehet előrébbhozni egy házasságkötést?
30 nap a várakozás.
Együtt élünk évek óta,nem foglalkoztunk a papirral. Most viszont lakásvásárláshoz kell a papir.
Gondolom ennyi nem elég oknak.
Mit fogadnak el hogy 1-2 héten belül összeadjanak?
# 3 Időpont ma 14:43 - Nem az érdekházasságok ilyenek, hanem a lakásvásárlások mostanában, ha nem teszel ajánlatot, tesz más, és elviszik az orrod elől, ha az a kategória kapós, és itt nem csak egy hónap, de akár egy hét vagy egy nap is számíthat. Én megértem a kérdezőéket, ha ez az ő szempontjukból lényeges, hogy megsürgetnék az esküvőt emiatt.
Ahogy olvastam, lakásvásárlás miatt meg lehet sürgetni, szóval hajrá. :-) Ne ezért csússzatok le egy jó ajánlatról. :-)
Ez jó hír :)
Köszönöm
Érdekházasság... Igen,pénz miatt,de nem azért mert egyikőnk a másik pénzére éhes,minden forintunk együtt kerestük meg.Papír nélkül is boldogan éltünk eddigis évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!