Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális amit most érzek? Ez az érzés ugye javulásnak indul, nem fog rosszabbodni? Amúgy hogy tudnék kimenni a lehető legtávolabbi kontinensre?
Figyelt kérdés
Megházasodott életem szerelme. Amúgy mi jártunk pár évig, mikor megismerkedtünk, aztán szakítás után egy szünet után barátok lettünk. Eleve is azért szakított, mert elbarátiasodtak az érzései. Mikor elkezdtünk barátkozni a szakítás után, már azt hazudtam, számomra is csak barát. Végigkísértem az úton, ami tegnapi esküvőhöz vezetett. Ömlött a könnyem a szertartás alatt, majd belefulladtam, olyan görcsösen bőgtem. Persze mindenki azt hitte, örömkönnyek... Aztán végigcsináltam a lagzit is, ünnepeltem az ifjú párt. Azalatt szépen lassan teljesen kiüresedtem. Ez tegnap volt. Most itt ülök, és most nem érzek semmit. Nem érzek már szerelmet, csak a kifacsart lelkemet. Furcsán érzem magam... Legszívesebben kimennék Ausztráliába, és sosem térnék vissza.2017. júl. 23. 23:50
1/7 A kérdező kommentje:
*ami A tegnapi
2017. júl. 23. 23:51
2/7 anonim válasza:
Örülj neki,úgy sem lehet a tiéd!
3/7 anonim válasza:
Teljesen normális.
Javulni fog a helyzet, de kell neki egy kis idő.
Ausztráliába repülővel lehet a legkönnyebben eljutni.
Ne hálálkodj a válaszért, de egy zöld pacsit elfogadok.:D
4/7 anonim válasza:
Ez az elso lepes azon az uton, amin lehetoleg vegre megtanulsz nemi meltosagot es tartast magadra szedni, es nem kullogsz soha tobbe olyan szeker utan, ami le se szar teged, nem hogy megalljon. Ja, de bocsi... baratkozik veled, mert a kutya megdoglott de azert megtartjuk. Remeljuk, egy eletre okultal a helyzetbol. Ez mar csak jobb lehet. Ausztraliaba meg felesleges menned, ha itt nem szeded magadat ossze, akkor a Holdon is csak ugyanilyen megalazo emberi kapcsolatokba tenned magadat. Magadon kell most dolgoznod.
5/7 anonim válasza:
Miért mentél el a lagziba?
Szerintem ne keresd a társaságát és keress magadnak olyat akivel jólérzed magad, mint párral, partnerrel.
6/7 anonim válasza:
Mekkora egy drámakirálynő vagy ! Mellesleg biztos mindenki örömkönnyeknek nézte a fuldokló zokogásodat, kicsit sem volt kellemetlen a szitu senkinek sem. Semmi keresnivalód nem volt azon az esküvőn.
7/7 anonim válasza:
Neked az a bajod hogy az kell amit nem lehet. Mártíromság amit csinálsz, felajánlod a barátságot és csendben végignézed az esküvőt? Nem vagy normális de tényleg. Keress olyat aki viszont szeret, ha nem akarod elpazarolni az életed szappanoperára hasonlító drámázásra és szenvedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!