Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő elött mi ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő elött mi ez az érzés?

Figyelt kérdés

Pàr hónap es mindjàrt itt az esküvőm,de nagyon nem vagyok màr biztos ebben a döntésben. Sok a feszültség közöttünk és úgy érzem fel sem fogja igazàn a szükségleteimet. Hiányzik,hogy valakivel mélyen veszélgessek,de vele nem tudok,mert nem érdeklődik és nekem kell figyelmeztetnem,hogy figyeljen rám és beszélgessünk vagy menjünk valahova randizni. Nőként jól esne,ha erre a férfi figyelne és ne nekem kelljen kérjem. Azt érzem,hogy az eljegyzésünk óta fokozatosan csökken az érdeklődésem irànta és mintha màr nem is szeretném. Keveset vagyunk úgy ugazàn együtt,későig dolgozik és a hétvégém esküvőt szervezünk és sok àllandó programunk van.

Más is érezte magàt elhanyagolva az esküvője elött? Vagy ez a bizonytalanság most normàlis lenne?

Lassan 6éve jàrunk együtt.

2015. jún. 17. 02:24
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Most kérlek olvasd vissza a saját kérdésedet. Te mit veszel rajta észre? Gondolom semmit, mert minden jó úgy ahogy írtad. Nos, akkor segítek kicsit. Én a következőt látom: én, én, én, úgy érzem, nem fogja fel a szükségleteim, nem foglalkozik velem eleget, már nem érdeklem annyira, az ÉN esküvőm...

Mégis mi miatt van köztetek feszültség? Csak nem amiatt, mert TE ilyeneken problémázol, és emiatt őt folyton letámadod meg vádaskodsz?

TE megkérdezted valaha is, ő mit szeretne, ő hogy érzi magát? Van egy olyan érzésem, hogy a válasz nemleges lenne.

Hidd el, ha így folytatod el fogod érni, hogy elmegy a kedve az egésztől. Kevesebb önzés nem ártana. Bár talán jobb is lenne, ha még esküvő előtt meglátná az igazi éned, hogy még időben meggondolhassa magát, ha észhez tér.

2015. jún. 17. 04:14
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Csak akkor menj bele, ha biztos vagy benne!
2015. jún. 17. 05:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez igy leirva, ha tenyleg 100%ban igy van, akkor nagyon gaz. Ennek valas lesz a vege. Ha ez a helyzet viszont azert alakult ki, mert faradtak vagytok az eskuvo szervezes miatt, akkor az mar mas. En is hulla vagyok, a parom is az, nagyon kimerultek vagyunk es igy kevesebbet tudunk egymassal foglalkozni, mint maskor, de pl mi a mult hetvegen beiktattunk egy kirandulos napot, amikor egyaltalan nem foglalkoztunk az eskuvovel, nem is beszeltunk rola.
2015. jún. 17. 07:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszolakat!

Kepzeld kedves elso valaszolo igen en megmerdezemmit szeretne es mindig azt lesem es ő emiatt harmoniaban is van. Csak talan ez forditva is kellene mukodnie. Van problemank,nem beszelgetunk. Lehet ferfi vagy,aki ugy gondolja folosleges beszelgetni annyit a nokkel. Egyeblent nem szoktam mondani,hogy az en eskuvom mivel nem en akartam lagzit,igy nagyyreszt en csak a szolgaltatokat keresem fel es tovabbitom neki segitsegkent,hogy valogasson mihez lenne kedve. Ha ez onzo gratulalok

2015. jún. 17. 08:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne aggodj az eskuvotol ... ugyanolyan egyszeru lesz elvalni is :)
2015. jún. 17. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, mígnem majdnem megcsaltam... na akkor összeszedte magát.
2015. jún. 17. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Első vagyok, nem talált mert nő vagyok :-) De én ugyanúgy nézem a férfi oldalát is, nem önző módon...
2015. jún. 17. 14:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon onzo lehet,ha takaritok,kajat keszitek,megmasszirozom es igy varom munka utan kedvesen. A valasz erre az,hogy megeszi a kajat es leul a gep ele estig es utana alszik. Minden onzoseg nelkul azt gondolom nem vagy valakivel kapcsolatban,ha sosem beszelgettek. De ez az en meglatasom. Ez nem noi resz es nem is ferfi,ez alapnak kene lennie. Ha nem is mindig,mert faradtak vagyunk azert ez eleg normalis dolog,hogy beszelgetnunk kene vagy kivancsinak kene lennunk egymasra,ha mar eletunk vegeig egyutt akarunk maradni.
2015. jún. 17. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, előtte rendben volt a kapcsolatotok (mármint eljegyzés előtt)?

Igazság szerint nálunk nem volt ilyen. Persze volt egy kis izgalom az esküvő napján, de semmi több. Semmi sem változott köztünk sem eljegyzés után, sem most hogy már lassan 1 éve házasok vagyunk. Még mindig, talán még jobban is szeretjük egymást és a férjem a mai napig törődik velem, bókol. Szóval engem sosem hanyagolt el a férjem.

Leültél vele ezt megbeszélni? Nem tudom, hogy most ez nálatok izgalom-e vagy mi, de ha nem érzed úgy, hogy ez 100%-osan működni fog, akkor nem mennék bele.:/

2015. jún. 18. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!