Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megrémültem a házasságtól?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrémültem a házasságtól? Vagy ez más? (privit is küldhettek)

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, életem párja eljegyzett és tervezzük az esküvőt. Minden jól ment, míg nem kellett egy kisebb műtétre mennem. Azóta különös kötődést érzek a dokim iránt...A párom ugyanúgy szeretem. Lehet berezeltem kicsit?

2015. márc. 18. 08:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
0%
20 evesen eljegyzes? Gratulalok.
2015. márc. 18. 08:09
 2/33 anonim ***** válasza:
Varnek en azzal a hazassaggal, ha ilyen konnyen vonzodsz egy masik ferfihoz. Amugy is fiatal vagy...
2015. márc. 18. 08:14
 3/33 A kérdező kommentje:
1. igen 20 evesen ugy gondoljuk eleg erettek vagyunk hozza, van munkank es berelunk lakast is amit most ujitgattunk, es eskuvo utan koltoznenk bele.
2015. márc. 18. 08:21
 4/33 A kérdező kommentje:
2. ez nem is igazan vonzalom, mint pasi nem jon be csak nagyon nagy a kisugarzasa olyan volt mintha 1000 eve ismernem. Es arra gondoltam lehet azert ilyen kulonos ez mert kisse megremultem, bar mar nagyon varom az eskuvot meg minden, szoval nem is tudom fura vagyok..
2015. márc. 18. 08:29
 5/33 akarmi21 válasza:
Van hogy találkozik az ember olyanokkal akikről úgy érzi hogy 1000 éve ismerné. Ezek általában jó barátokká válhatnak vagy csak egyszerűen szimpatikusak. Azt javaslom foglalkozz a dologgal. Netán meg is beszélhetnéd a pároddal ezt a dolgot. Elvégre ha házasságra készültök ezt is meg kell tudnotok beszélni hisz az őszinteség nagyon fontos. Ha tebenned pedig jó szándék van akkor nem lehet baj belőle :)
2015. márc. 18. 08:49
 6/33 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsodat :) azota mar beszeltem errol a parommal es azt mondta ot is meglepete ez a doki. Nagyon rendes ember. Paran lehet felreertik hogy ez szerelem, de ez nem olyan kotodes csak meg nem is ismertuk de maris biztunk benne (parom is) es ez a kulonos. Lehet nincs koze a hazzasagunkboz csak hirtelen megijedtem, de pl orulnenk ha eljonne mert megmentette az eletem :)
2015. márc. 18. 08:54
 7/33 anonim ***** válasza:

"20 evesen ugy gondoljuk eleg erettek vagyunk hozza"

Ilyen az amikor a gyerekek felnottest jatszanak.

nem baj, valni is lehet.

2015. márc. 18. 08:58
 8/33 A kérdező kommentje:

miert valnank el, ha szeretjuk egymast es egymassal akarunk elni??

nekunk nem a bulizas az eletunk, mint pl masoknak. kinek mi a jo, nekunk ez a fontos nem a bulik. es volt babank is csak sajnos elment, de ez nem ide tartozik..

2015. márc. 18. 09:09
 9/33 anonim ***** válasza:
ne haragudj,de aki egy műtét után úgy érzi beleszeretett a dokijába,de nem tudja mert csak olyan mintha 1000 éve ismerné,de mi van ha mégis szerelem és a többi...akkor az még közel sem felnőtt ember érzelmileg. Évekig lehet húzni az eljegyzést,szerintem várjatok az esküvővel.
2015. márc. 18. 09:15
 10/33 A kérdező kommentje:
nem erzem ugy hogy beleszerettem, en ugyanugy szeretem a parom, ugyanugy kivanom, vagyom ra es ugyanugy sosem gondolok masra. Nekem csak o van. Csak ez az erzes fura mert elotte sosem lattam mutethez fogadtam meg.
2015. márc. 18. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!