Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrémültem a házasságtól? Vagy ez más? (privit is küldhettek)
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, életem párja eljegyzett és tervezzük az esküvőt. Minden jól ment, míg nem kellett egy kisebb műtétre mennem. Azóta különös kötődést érzek a dokim iránt...A párom ugyanúgy szeretem. Lehet berezeltem kicsit?2015. márc. 18. 08:03
21/33 anonim válasza:
Beerőlteted a tudatodba hogy szereted a jelöltet közben azt írod megrémít a vele való házasság gondolata. Nem szabad hozzámenned
22/33 anonim válasza:
Es mi akadalyoz meg titeket abban hogy meg nehany evig egyutt eljetek hazassag nelkul?
23/33 A kérdező kommentje:
semmi nem akadalyozza meg, o szeretne elvenni es en is ugy erzem szivesen lennek feleseg mar most igy ugy vagyunk egymassal, szerintem jo dolog igy kotodni valakihez
2015. márc. 18. 12:32
24/33 anonim válasza:
miota eltek egyutt? (egy fedel alatt?)
25/33 A kérdező kommentje:
meg nem koltoztunk ossz csak par napokra
2015. márc. 18. 12:54
26/33 anonim válasza:
akkor meg tenyleg erosen javallott a par ev egyutteles....
27/33 anonim válasza:
Szívesen lennél a felesége. De ott legbelül is ezt érzed? Nem csak bent, hanem ott leges leges legbelül.
28/33 A kérdező kommentje:
igen legeslegbelul is ezt erzem :)
2015. márc. 18. 18:09
30/33 A kérdező kommentje:
nem baj, meghalgatom a velemenyeket :)
2015. márc. 18. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!