Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fiúk! Miért féltek a házasságt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért féltek a házasságtól? Mi az ami megrémít benne? 24/L

Figyelt kérdés
Jó,tudom,sokan nem féltek tőle,de azért valljuk be inkább a lányok várják jobban a "nagy napot"!
2012. jún. 21. 21:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%

Lány vagyok és nem várom. Utálom a felhajtást és sosem álmodoztam nagy esküvőről, sőt, semmilyen esküvőről sem.

A lényeg, hogy velem legyen, szeressük egymást és együtt éljük le az életünket. Persze ha gyerekünk születik, akkor "illik" majd összeházasodni, de addig én nem erőltetném a dolgot (azután sem).

2012. jún. 21. 21:57
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Én is lány vagyok és egyáltalán nem álmodoztam róla soha. Pedig szeretnék esküvőt majd lesz a jövőben és kész.
2012. jún. 21. 22:00
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
most a házasságról vagy a "nagy nap"-ról szól a kérdés?
2012. jún. 21. 22:04
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom a házas életről van szó, nem az esküvőről...

Lány vagyok, de szerintem azért, mert éretlenek. De van kivétel, csak okosan kell keresgélni.

2012. jún. 21. 22:07
 5/17 anonim ***** válasza:
98%

Hölgyeim, a kérdés az Urakhoz szólt. ;)

Mindig azt gondoltam, hogy én aztán sohasem fogok összeházasodni, mert az túl nagy kötöttséget jelentene, dehogy konkrétan mitől féltem, azt nem tudom. Arra gondoltam, ez csak a korábbi generációkba nevelt értelmetlen szokás. A véleményem akkor változott meg a házasságról, amikor megismertem a feleségemet. :)

2012. jún. 21. 22:20
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Minek nősülne,ha a nő anélkül is úgy él vele,akár évekig,mintha a felesége lenne. Elég sok válást láthat,hogy tudja: a férjekről még a bőrt is lehúzza a válni készülő feleség.
2012. jún. 21. 22:20
 7/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem félek én attól, de utána sem fog változni semmi sem. Ha összeillünk anélkül is összeillünk, hanem akkor meg tök mindegy. Ez csak egy hagyomány. Ezt csak a nők misztifikálják túl olyanokkal, hogy ha nem jegyez el 2 éven belül, akkor nem is szereti az adott delikvens, holott ez elképzelhető, hogy nem így, csak nekünk ez kb. semmit sem jelent. Erről van szó.
2012. jún. 21. 22:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek tőle, bár már egyszer elváltam :) 40/F
2012. jún. 22. 00:38
 9/17 anonim ***** válasza:
44%

Nem félek tőle, de amint láthatod az első válaszokból a nők hiába nem őket kérdezik egyszerűen nem tudják megállni, h ne pofázzanak bele mindenbe.

Ez egy olyan tulajdonság, ami miatt már eleve elgondolkozika z ember, h kell e ez, mert persze mikor nem figyelsz rá oda emiatt akkor következik az egész nap nem foglalkozol velem duma.

Ilyenkor jóval csábítóbb egy rbanc, akit csak húzottani kell.

Jah és ez mert csak egy példa volt, hamarosan írom a következőt.

2012. jún. 22. 06:41
 10/17 anonim ***** válasza:
36%

Érdemes körbenézni ebben a kategóriában, mit okoz egy válás. Pedig mindenki esküvővel, nagy nappal kezdte. Házasságot csak tökéletes szerződéssel szabad kötni. Nem romantikus, de inkább aláírok egy papírt, mint szívjak éveken keresztül. Egyébként meg egy értelmetlen dolog. Ha valaki tud értelmes érvet mellette, szívesen olvasnám. A vallás most nem indok.

Mielőtt lepontozna valami ökör, felhívnám a figyelmét arra, hogy a válasz hasznosságát értékeljük (ami egy véleménynél eleve értelmetlen), nem azt, hogy tetszik-e.

2012. jún. 22. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!