Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fiúk! Miért féltek a házasságt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért féltek a házasságtól? Mi az ami megrémít benne? 24/L

Figyelt kérdés
Jó,tudom,sokan nem féltek tőle,de azért valljuk be inkább a lányok várják jobban a "nagy napot"!
2012. jún. 21. 21:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%
Én azért nem akarok megnősülni, mert nem szeretek osztozkodni! Közös kassza a feleséggel? Kizárt! Közös minden amit megszerzünk? Nem! Az én álláspontom szerint nincs olyan hogy közös, csak olyan, hogy enyém vagy tiéd! A házasságban ez a közösködés az, ami nem tetszik.
2012. jún. 22. 09:14
 12/17 anonim ***** válasza:

utolsó! esetleg abba nem gondoltál még bele ugye, hogy mi van ha TE veszíted el a munkát és az asszonyé marad a biztos megélhetést jelentő állás? :D :D akkor tennéd össze a két kezed, hogy van aki ruház, neveli a gyereked :D

mi a helyzet a gyerekkel? az is közös, szerintem! bár, helyzete válogatja. :)

2012. jún. 22. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"utolsó! esetleg abba nem gondoltál még bele ugye, hogy mi van ha TE veszíted el a munkát és az asszonyé marad a biztos megélhetést jelentő állás? :D :D akkor tennéd össze a két kezed, hogy van aki ruház, neveli a gyereked :D

mi a helyzet a gyerekkel? az is közös, szerintem! bár, helyzete válogatja. :)"

Gyerek? Na, ez a másik, amitől a hideg is kiráz. Eszem ágában sincs hogy legyen gyerekem. Azt a pénzt, amit keresem, csak magamra akarom költeni, nem pedig a gyerekre. Aki gyereket vállal, az onnantól megszűnik élni!

2012. jún. 22. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Már a kérdés komplett baromság /bocs/. "a lányok várják jobban a "nagy napot"!" Esetleg régen volt így. Lány vagyok, nem várom. Kb a 3. pasim aki nagyon várja, többször konfliktus volt abból h nem v.ok házasságpárti (nem egyedi példa! ismerőseim közt sok a hasonló!) :)
2012. jún. 22. 16:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez a párja annak a másik kérdésnek, ahol a fiú kérdezi, hogy a nők miért nem akarnak annyira házasodni, mint ő? Esetleg ugyanaz a kérdező vagy és vmi dolgozatot írsz ebből? :D
2012. jún. 22. 23:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem,nem írok dogát :) ,egyszerűen csak párommal együtt tervezzük az életünket.Felvetődött a téma,hogy eljegyzés,házasság,de az őszinte beszélgetésünk kapcsán elmondta,hogy igazság szerint nem tudja megfogalmazni,hogy miért nem érzi,hogy jó lenne már.Velem szeretne majd családot,és tervei közt szerepel a házasság is,de még most nem fogalmazódott meg benne,hogy mi az amitől egy kicsit "tart tőle".Nem akartam így levezetni,mert ezek után jönnek majd a "nem szeret igazán" válaszok és stb.Mindezeket meg tudom beszélni párommal is,pusztán csak kíváncsi lettem volna,hogy más hím egyedek is vannak-e így.Próbáltam belegondolni a helyzetébe,de házasságpárti női aggyal elég nehéz férfi agyba áttennem magam.Ezért kellenek az infók. :)
2012. jún. 23. 00:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk, ha nem házasodnak az emberek, akkor így is járhatnak, válás esetén több anyagi rész jut mindkettőnek...

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__31..

2012. jún. 23. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!