Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megrémültem a házasságtól?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrémültem a házasságtól? Vagy ez más? (privit is küldhettek)

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, életem párja eljegyzett és tervezzük az esküvőt. Minden jól ment, míg nem kellett egy kisebb műtétre mennem. Azóta különös kötődést érzek a dokim iránt...A párom ugyanúgy szeretem. Lehet berezeltem kicsit?

2015. márc. 18. 08:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Mi van? Műtéthez fogadtam meg? nem azt mondtam hogy nem szereted a párod csak hogy érzelmileg még nagyon gyerek vagy, mert nem tudod még rendszerezni a gondolataidat,várj az esküvővel.
2015. márc. 18. 09:34
 12/33 anonim ***** válasza:

"miert valnank el, ha szeretjuk egymast es egymassal akarunk elni?? "

20 eves vagy, most nottel ki a kamaszkorbol, de erzelmileg, pszichesen meg messze nem vagy "kesz". Es nokent testileg sem.

A kovetkezo 10 evben rengeteget fogsz valtozni, ahogy egyre tobbet megismersz a vilagbol, egyre jobban megismered sajat magad. Jelenleg a csaladtol valo fuggesedet lecserelted a parodtol valo fuggesre, nem voltal meg soha egy percet sem onallo.

Ha szerencsesek vagytok, akkor egyutt maradtok 100 eves korotokig, es en kivanom nektek hogy igy legyen.

De a tapasztalat azt mutatja, hogy ez nem igy szokott lenni. A hazassagok fele valassal vegzodik, es hidd el, akik elvaltak pont ugyanigy ereztek a hazassag elott ahogy te. Csak nalad meg sulyosbito korulmeny az is hogy nagyon-nagyon fiatal vagy.

Ezert ha jot akarsz, meg nem hazasodsz. Eljetek egyutt nehany evet, a gyerekkel is varjatok meg.

23-24 evesen sem leszel oreg hazasodni, gyereket vallalni, sot, a mai trendekhez kepest akkor is nagyon fiatal leszel.

2015. márc. 18. 09:35
 13/33 A kérdező kommentje:
ertem :) koszonom a velemenyeket, hat a csaladtol nem igen fuggtem mar, 15 eves korom ota dolgoztam es kiszoritottam egy kis szobat egy neninel a szuleim sajnos nem elnek mar, nagymama nevelt de 2 eve ois elment.. nekem csk a parom van mar.
2015. márc. 18. 09:38
 14/33 anonim ***** válasza:

Ne akarjátok már megmondani, ki mikor házasodjon! Régen már 14 évesen férjhez mentek a lányok... eszemben sincs azt mondani, hogy az volt a jó, de 20 évesen már el tudja dönteni 2 ember, hogy mit akar. Én 20 évesen még éretlennek éreztem volna magam a házassághoz, de hát minden ember más.

Ez van: ha korán mész férjhez, az a baj, ha későn, akkor meg az. Sehogy se jó az embereknek.

2015. márc. 18. 11:14
 15/33 A kérdező kommentje:

utolso nagyon igazad van :)

amugy ez igaz, mindenki magan erzi hogy erett e avagy sem

2015. márc. 18. 11:30
 16/33 anonim ***** válasza:

akkor másképp fogalmazom meg.Nem az a problémám hogy a kérdező 20 éves,hanem hogy 20 évesen képes ezen rágódni-ez pedig nem érett személyiségre vall szóval igenis várjon még.Aki nem tudja az érzéseit megnevezni és már az első fura sugallatra azt hiszi berezelt a házasságtól az valójában csak kivetíti abbéli félelmét,hogy valójában még nagyon nem akar házasodni.

na jól megaztmondtam :D

2015. márc. 18. 11:35
 17/33 A kérdező kommentje:
amugy eleg apaskodo, arra gondoltam hogy lehet apafigurakent latom
2015. márc. 18. 11:38
 18/33 anonim ***** válasza:
Figyelj csak! Nond meg az orvosnak hogy teszik különös vonzalmat érzel iránta, lehetne e valami komolyabb kapcsolat kettötök között. Normálisan fog rá válaszolni, biztos lehetsz benne. Lehet a természet öt szánta neked. De ha elutasít, akkor tudod hogy állsz és nyugodt lesz a lelkiismereted mert megpróbáltad amit az ösztönöd diktált és nem elnyomtad.
2015. márc. 18. 11:44
 19/33 anonim ***** válasza:

Kerdezo, sajnalom a szuleid es a nagymamad.

Nyilvan a korulmenyek miatt erettebb vagy egy atlagos huszevesnel, de ez nem feltetlenul jelenti azt hogy parkapcsolati szinten is az vagy.

Senki sem akarja neked megmondani hogy mit csinalj, egyszeruen a tapasztalatainkrol beszelunk, amit aztan vagy megfogadsz, vagy nem, de valoszinuleg nem fogod mert az ember a sajat karan tanul. Jo esetben.

A volegenyed hany eves?

2015. márc. 18. 11:45
 20/33 A kérdező kommentje:
aparom is 20 eves :) de ugy viselkedik mintha 30 lenne neki is nehez gyerekkora volt :) es koszonom a tanacsokat, azertelgondolkodtatoak :)
2015. márc. 18. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!