Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire volt rossz érzés hogy az esküvőd napján rossz idő volt?
A miénken esett az eső,de lesz,artam :-)
Egész héten ragyogó napsütés volt,de aznap esett az eső.
Tudod,van amit nem lehet befolyásni,és nem is kell!
Attól még az egyik legjobb nap volt az életemben,és nem az eső jut eszembe!
Azért tettük május 31-re az esküvőt, mert akkor már jó idő van. Na két éve május végén 18 fok volt, felhős idő. Na a násznépnek meg a vőlegénynek pont ideális volt, én deréktól felfelé majd megfagytam.
De a képek gyönyörűek lettek. A fényképeknek nem tesz jót a ragyogó napsütés, mások az árnyékok, fények. Ezt a fotósunk mondta
Ezért nem kell 2 millát elkölteni egy esküvőre, szabadtéri virágos díszítéssel, nagyzenekarral.
Ha 100 rugóból kihozod az esküvőt, akkor nem fog fájni ha épp rossz idő van, lévén megismételheted bármikor.
Meg aztán nem kell egy évvel előre tervezni, megnézed az Időképen hogy jövő héten melyik nap van jó idő, azt mehet.
Csak a média által kimosott agyú nők akarnak hatalmas esküvőt, sok vendéggel... ez azért van mert a fogyasztói társadalom így működik, a tőkések amcsi filmekkel mossák az agyad h elköltsd a kuporgatott millióidat egy hülye fél napos rendezvényre. Ahol a rokonok ingyér telezabálják magukat.
A mi esküvőnkön mindössze 8 rokon volt ott, a legközelebbi egyenes felmenő ági illetve testvér ági rokonok. Utána tartottunk egy durva bulit ahaverokkal, egy nyaralóban, ahol bográcsozás volt és annyi sz . r pia h a fél társaság sírva hányt hajnalig. Zene meg dübörgött haver 2000 wattos hangrendszeréből, nem kell ide hülye szintis zenekar.
A mai világban már ciki a konzervatív, puccos esküvő, csak az újgazdag sznoboknál dívik még mindig ez, meg a brazil szappanoperákon felcseperedett proliknál.
Ja és mielőtt csodálkoznátok mindezt 32 évesen, egyébként viszonylag jó egzisztenciával ejtettük meg... de nálunk a fényűzés nem "kötelező" és a bulizás nem a rokonok ingyen etetéséről szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!