Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem akarok esküvőt?
A barátommal 4 éve vagyunk együtt és már tervben van a házasság. Szeretném ha a férjem lenne. Csak polgári esküvőnk lehetne, viszont én utálom a felhajtást, kényelmetlenül érzem magam ha mindenki engem/minket figyel. Tudom, hogy jó esetben csak egyszer van ilyen az életben de egyszerűen nem akarom. A gondolattól is hülyén érzem magam, hogy ott állunk és a család, barátok figyelnek minket. Utána természetesen szeretnék egy bulit, de akkor sem szeretném, hogy minden körülöttünk forogjon. Nem tudok táncolni, így nem is szeretném ha bárki is felkérne. De ezzel meg nem szeretném tönkretenni a buli hangulatát. Igazából ezt még nem mondtam a páromnak de gyanítom, hogy ő sem szeretné ha felhajtás lenne. Nyilván meg fogom beszélni vele csak még igazán nem gondolkoztam ezen.
Szerintetek nagyon gáz lenne ha csak tanú lenne az esküvőnkön? Se szülők, se testvérek...?
Nem is tudom... Én is utálom, de anyám, testvérem és anyám férjét meghívnám, illetve nagyszülőm ha még él akkor.
De mást nem nagyon!
Azért a szüleid hívd el (ha jó a viszonyotok), rosszul esik ha ilyesmiből kihagyod őket.
Szerintem nem gáz, de - gondolom - azért, mert én ugyanígy érzek. A hideg ráz már a gondolattól is, hogy én ott vonulgatok, és én leszek aznap "a világ közepe". Rohadtul nem vágyom rá, hogy mindenki engem bámuljon, én legyek a középpont - mert valljuk be, az esküvő nagyrészt a menyasszonyról szól...
Én úgy vagyok vele, hogy - akármennyire a hátam közepére kívánom a felhajtást meg a műsorozást - túl fogom élni, az pedig, hogy a párommal házasok leszünk, megér ennyi macerát.
Jah ehhez fontos megemlíteni, hogy párom viszont imád a középpontban lenni, szerepelni, stb. Kicsit megcserélődnek nálunk a sztenderd sztereotíp nemi szerepek, pl itt is neki minden vágya egy hatalmas lagzi.
Szerencsére megtaláltuk az arany középutat, ill. hiába nem akarok felhajtást, úgy vagyok vele, hogy a szerelmemért igazán meghetem. Ő is tett értem ezzel kapcsolatban, pl a 150 főt miattam leredukálta kb 60-ra... ha már ő lemondott miattam a "kislánykori" (xD) vágyáról, úgy érzem, én is megtehetem érte ugyanezt.
sima kéttanús volt
már vagy három éve mikor felhozzák h nem e akarunk összeházasodni
hát elpoénkodtunk h 2x nem lehet sajnos :D
mi nevettünk a rokonság döbbenten állt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!