Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miért tartja fontosnak vagy éppen feleslegesnek az esküvőket?
Figyelt kérdés
Én feleslegesnek tartom, mert egyrészt ez csak pénzkidobás, másrészt ha szeretek valakit, akkor nem kell hozzá egy papír, harmadrészt pedig ott van a nagy százalékú válás, ami megint pénzkidobás az ügyvédek, perköltségek, felezés, stb. miatt. Olyan szempontból viszont jó, hogy ha valaki rá van szorulva a pénzre, akkor ezt adhatják ajándékba nekik és olyan dolgokat is, amikre szükségük van. 21/f2017. jún. 30. 08:24
11/11 anonim válasza:
Én vallásos vagyok, szóval ha valakit szeretek, és vele szeretnék családot alapítani, szerintem úgy helyes, hogy összeházasodunk.
Valamint nagyon szépnek tartom, hogy esküt mondanak, ott lesz örökké (jobb esetben) az ujjukon a gyűrü, egy lesz a családnevük. Nem csak egy papír. Az apró rédzletekben rejlik a varázsa. Hogy azt mondhatod, valakinek a férje/felesége vagy. Jobban család így a család szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!