Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lennél az esküvői tanúm Kisbéren?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél az esküvői tanúm Kisbéren?

Figyelt kérdés

Kis esküvőnk lesz, mindkettőnknek a második esküvő. Két tanúpár is visszamondta, mert hétköznap lesz, (ez volt ingyenes) és nem tudják szabaddá tenni magukat munkaidőben.

Sajnos messze költöztünk a rokonságtól, aki ráérne az is idős, beteges, nem akarjuk strapálni. Másrészt lagzira sincs most pénzünk, tehát ezért szűk körű. Ott leszünk mi ketten, és a fiam aki még nincs 18 éves. És két tanú... ha lesz.

Az anyakönyvvezetőt kérdeztem, tudnék-e ott dolgozót felkérni, sajnos nemet mondott!! Csak azért írom mert javasolták már, de sajnos itt ez nem fog menni, itt nem engedik.

Akár járókelőket is megkérnénk, de szeretnék biztosra menni. Te eljönnél? Illetve ha az utcán megkérnének te belemennél hogy tanú légy?

#tanú #tanúhiány
2017. jún. 27. 14:34
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Most neztem kar hogy ilyen messze vagytok. En bekes megyei vagyok :)
2017. jún. 30. 11:48
 32/37 anonim ***** válasza:

..nekem még mindig nem jelzett vissza a bakonyi ismi innen a gyakoriról pedig kétnaponta írt egy időben. most már második hete nem ír.:( Szóval úgy látszik az is sztornó, sajnálom.

:(

Történt már valami előrelépés az ügyben?

utánanéztem azt írják lehet ott dolgozó is..:

"2 tanú kell, aki bárki lehet. A bent dolgozó emberek közül is bárki mehet, és nem kell előre rögzíteni a tanúk nevét. Amint már írtam mi nekünk is két ott dolgozó hölgy volt a tanú akit akkor láttunk először 10 percre."

2017. jún. 30. 14:00
 33/37 A kérdező kommentje:

MEGVAAAN! :) Megvan a tanú!

Köszönök mindent! Csuda édesek voltatok!

A vőlegényem egy megyében lakó ismerőse vállalta el a tanúságot. Nagyon szimpatikus, eddig kétszer találkoztam vele életemben. :)

Nagyon kedvesen azonnal igent mondott.

Lehet-e ott dolgozó kérdésre pedig Re:

Hát az anyakönyvvezetőt megkérdeztem lehet-e ott dolgozó, kategorikusan kijelentette, hogy nem! Kétszer is.

Na most erre mit mondjak. Ezt mondta. Ennyi. Nem cserélhetem le az anyakönyvvezetőt. Itt ilyen van. :)

2017. júl. 4. 01:38
 34/37 anonim ***** válasza:
Örülök :) Sok Boldogságot! :)
2017. júl. 4. 06:08
 35/37 anonim ***** válasza:
32-es vagyok, én is örülök!:) Érdekes az anyakönyvvezető miért csinálja vajon..de mindegy is. Sok boldogságot kívánok én is!!:)
2017. júl. 4. 08:21
 36/37 anonim ***** válasza:
Na? Megvolt az esküvő? :)
2017. júl. 14. 12:35
 37/37 anonim ***** válasza:

Bizti nászúton vannak:)

Én is mennék de nincs kivel:D

2017. júl. 16. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!