Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél az esküvői tanúm Kisbéren?
Kis esküvőnk lesz, mindkettőnknek a második esküvő. Két tanúpár is visszamondta, mert hétköznap lesz, (ez volt ingyenes) és nem tudják szabaddá tenni magukat munkaidőben.
Sajnos messze költöztünk a rokonságtól, aki ráérne az is idős, beteges, nem akarjuk strapálni. Másrészt lagzira sincs most pénzünk, tehát ezért szűk körű. Ott leszünk mi ketten, és a fiam aki még nincs 18 éves. És két tanú... ha lesz.
Az anyakönyvvezetőt kérdeztem, tudnék-e ott dolgozót felkérni, sajnos nemet mondott!! Csak azért írom mert javasolták már, de sajnos itt ez nem fog menni, itt nem engedik.
Akár járókelőket is megkérnénk, de szeretnék biztosra menni. Te eljönnél? Illetve ha az utcán megkérnének te belemennél hogy tanú légy?
7. Igen én vok a zakós. :)
Egyszerűen csak belenyugodtunk hogy nem lesz zakó. Úgyis meleg lesz. Megvigasztalódtam. Mi csak szeretjük egymást és össze akarunk házasodni... Nem kötelező a zakó, se a gyűrű, se a lagzi, de a tanú sajnos igen. Mindannyian Isten kezében vagyunk és mostmár a járókelőékben. Illetve volt aki itt privátban jelezte hogy esetleg eljönne, de még nem konkrét. Tényleg azért szerettem volna ha Kisbéri az illető, hogy ne kelljen miattunk melegben utazgatni, ekkora szivességet nem várnék, idegentől pláne.
Klubélet sincs Kisbéren, azokat kerestem neten de nem találtam.
Hát drámai pedig mert a zakó ügyében megvigasztalódtam, lemondtam én mindenről, de még tanú sincs!! -ez azért már rosszvicc kategória tényleg.
Tényleg elég drámai a helyzet hidd el. Mert tanú nélkül nem tudunk összeházasodni.
A fiadnak nincs 18 éves haverja?
Mász szülő az iskolából vagy egy kedves tanár?
14# Fiam nem ide jár iskolába, hanem 60 km rel arrébb mert amikor költöztünk nem akart sulit váltani, tehát nincs kapcsolatom az ottani szülőkkel, tanárokkal. Csak Kisbéri marad vagy környéki. Higgyétek el, csak az egy hét volt, mire ezt a (második) két tanút találtuk aki szintén visszamondta, és azóta próbálunk mindenhol. Ezért tettem ki ide a kérdést kérést. Még azt is néztem itt GYIKon, hogy van-e aki tanú akarna lenni, "van", 2014-ben.. Hajam tépem már. Facebookomra azért nem írom ki mert Debrecenből képes lenne idejönni ismerősöm ha tudná mi bajom, de még BPről is 4 óra az út ide! Hát még strokeot kapna nekem!! :(
Önsajnálatom jelentem 10-es szintre lépett.
Július 11-én lesz. 15 óra Kisbér. Akkor is elmegyek ha senki nem akar innen tanu lenni. Minden más kilőve. Marad ez, vagy a járókelők. Köszönöm a tippeket tényleg, de ezeken már mind átrágtam magam még a 18 éves iskolatárson is. Nem véletlen írtam ki ide nem akarom már tovább részletezni miért alakult így mindent leírtam, így is elég szomorú vagyok már.
Sajnos nem tudjuk hétvégére tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!