Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lennél az esküvői tanúm Kisbéren?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél az esküvői tanúm Kisbéren?

Figyelt kérdés

Kis esküvőnk lesz, mindkettőnknek a második esküvő. Két tanúpár is visszamondta, mert hétköznap lesz, (ez volt ingyenes) és nem tudják szabaddá tenni magukat munkaidőben.

Sajnos messze költöztünk a rokonságtól, aki ráérne az is idős, beteges, nem akarjuk strapálni. Másrészt lagzira sincs most pénzünk, tehát ezért szűk körű. Ott leszünk mi ketten, és a fiam aki még nincs 18 éves. És két tanú... ha lesz.

Az anyakönyvvezetőt kérdeztem, tudnék-e ott dolgozót felkérni, sajnos nemet mondott!! Csak azért írom mert javasolták már, de sajnos itt ez nem fog menni, itt nem engedik.

Akár járókelőket is megkérnénk, de szeretnék biztosra menni. Te eljönnél? Illetve ha az utcán megkérnének te belemennél hogy tanú légy?

#tanú #tanúhiány
2017. jún. 27. 14:34
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
En lennek. Bar biztos furcsalnam ha az utcan ezzel szolitana le valaki.
2017. jún. 27. 14:45
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos igent mondanék, ha egy ilyennel megszólítanának a hivatal előtt és éppen lenne időm, nem pedig munkába rohannék :)
2017. jún. 27. 15:02
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen esetleg Kisbérhez kapcsolódó bármilyen témájú facebook csoport? Oda is ki lehetne írni, az adminok biztos megengednék
2017. jún. 27. 15:04
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg munkatársat megkérni? Vagy szomszédot? Én mondjuk igent mondanék a felkérésre... De nem tudod, ki hogy reagálna, akivel az utcán épp találkozol. Facebook-csoportok is jó ötlet tanút keresni. A facen menyasszonyoknak több ilyen csoport is van, ahol egymást is próbálják segíteni.
2017. jún. 27. 15:23
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó voltam: Tanú kötelező. Anélkül nem kötnek házasságot...
2017. jún. 27. 15:24
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Melyik nap, hánykor lesz?
2017. jún. 27. 15:30
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék, de ahhoz messze lakom, hogy hétköznap le tudjak menni. Szerintem szomszéd vagy valaki csak lesz vagy innét valaki :). Te kérdezted a zakót is? Az megoldódott?
2017. jún. 27. 15:47
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a munka idő ami necces, egyébként elmennék, Kisbér itt van tőlem olyan 50 km-re. Esküvői tanú is voltam már egyszer.
2017. jún. 27. 15:57
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Facebook-on van a "Menyasszony csevegő" csoport. Több, mint 12.000 taggal. Szerintem tedd fel ott a kérdésed, nagyon segítőkészek, biztos találsz ott tanukat! Sok sikert, és sok boldogságot Nektek! :)
2017. jún. 27. 16:09
 10/37 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Szomszéd: Nemrég költöztünk ide, próbáltunk barátkozni, kedveskedni de eléggé barátságtalanok sajnos.

Munkatárs: Sajnos nem tud elszakadni vagy nem mer szabadnapot kérni!!

Barátnőm van: Békéscsabán Debrecenben és Budapesten. Szóval nagyon messze! Nem tudom elszállásolni sajnos illetve nem engedném hogy miattam utazzon órákat ilyen melegben, sajnos beteg is egyikük.

Rokonaim Budapesten mind idősek és/vagy betegesek.

Autónk 3 személyes, tehát hozni vinni nem is tudnánk az illetőt, a fiammal vagyunk 3-an. Busszal kellene átszállogatva utaznia órákat ha rokont vagy ismerőst hívnék. Az anyakönyvvezető nem engedi (kérdés kitevése előtt hívtam) hogy ott hivatalban dolgozó legyen tanú. Pedig ezzel megoldódna, de sajnos nem ilyen rugalmasak. Keddi napon lenne. Szóval sajnos nem műxik a munkatárs, szomszéd. Vagy nincs autója vagy nem ér rá vagy... De ezt a menyasszonyi csopi tippet is próbáltam. Ez ügyben semmi. Kisbérről facebook csopik: Rákerestem, síri csend mindenütt, pl utolsó bejegyzés 2014, stb. :( Egyszerűen csak itt bőgök. Kisbéren a boltosokat "ismerem" csak. Nem kérhetem hogy zárjon be miattam amikor a nevem sem tudja, mert mem tudom honorálni a kiesést. (Gyűrűnk sem lesz.)

Egy faluban lakunk Kisbértől pár kmre, autóval kell menni de a mienk csak 3 személyes.

2017. jún. 27. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!