Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői autódísz?
Figyelt kérdés
Készen vettem mágneses autódíszt, lehet lesz rá csokor is, tudom hülye kérdés, de nem lopják le míg mi benn leszünk? Vagy csak nekem jutnak ilyenek eszembe?2017. jún. 21. 13:42
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen mágneses autódísznek nincs nagy felvevőpiaca a lopott cuccok között. Szerintem senki sem fog hozzányúlni.
4/4 anonim válasza:
A miénket ellopták valamikor éjszaka. Nem igazán érdekelt már másnap reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!