Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél az esküvői tanúm Kisbéren?
Kis esküvőnk lesz, mindkettőnknek a második esküvő. Két tanúpár is visszamondta, mert hétköznap lesz, (ez volt ingyenes) és nem tudják szabaddá tenni magukat munkaidőben.
Sajnos messze költöztünk a rokonságtól, aki ráérne az is idős, beteges, nem akarjuk strapálni. Másrészt lagzira sincs most pénzünk, tehát ezért szűk körű. Ott leszünk mi ketten, és a fiam aki még nincs 18 éves. És két tanú... ha lesz.
Az anyakönyvvezetőt kérdeztem, tudnék-e ott dolgozót felkérni, sajnos nemet mondott!! Csak azért írom mert javasolták már, de sajnos itt ez nem fog menni, itt nem engedik.
Akár járókelőket is megkérnénk, de szeretnék biztosra menni. Te eljönnél? Illetve ha az utcán megkérnének te belemennél hogy tanú légy?
Kedves 20-as! Nagyon szépen köszönöm a felajánlásodat. Hatalmas gesztus. Tudom mit jelent manapság szabit kérni! Remélem helyi vagy közeli lakos vagy, nem szeretnék kellemetlenséget okozni neked! Természetesen vissza fogok jelezni, jelzem a fejleményeket.
Pl:
Fejlemény: most jelzett vissza egy ismerős, tehát már csak egy főt keresünk! Hurrá!:)
Köszönöm a tippeket mindenkinek! :*
Kedves 20as írok privit.
Még mindig keresünk Kisbéren tanút!
20-as is messzebb lakik, eljönne szívesen, de nem tudja hogy biztosan kap-e szabit aznapra.
Tehát még mindig keresünk kisbéri tanút aki szabad tud lenni
júli 11. KEDD 15 órakor
Ismi nem jelzett még vissza:( Szerintem ha az anyakönyvi hivatalnál is teszel ki egy hirdetés tuti találnál én nem hiszem hogy egy ott dolgozó magánidejében ne lehetne tanú!
Az anyakönyvvezető is szerezhetne ám !! tudom nem kötelessége de azért...hívja el a férjét nem igaz hogy nem lehet ott bárkit lekapcsolni..:(
Akár szomszéd településeken is próbálkozz!! Nincs ott egy egyetemista a környéken, adsz neki egy doboz csokit meg egy ezrest hidd el beérnék annyival.:) Adj fel hirdetés ha másképp nem megy.
Messzebbről gáz nekem kettő átszállás megnéztem! mi van ha késik a vonat stb. márpedig szokott:(((( így felelőtlenség lenne!! De tényleg szívesen vállalnám ha arrafelé laknék.
Sok sikert bizti találtok valakit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!