Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második esküvőtök milyen volt, ti hogyan rendeztétek?
Teljesen el vagyok keseredve... Egyszerű esküvőt akartunk mert második esküvő, 2 év albi, egy házvásárlás-felújítás van mögöttünk két költözéssel, s ezért munkahely váltásokkal. Ezek totál lemerítettek anyagilag, és új megye,jövedelemkiesés, komfortosítás, elromlott autó, szóval nincs tartozásunk, de félretenni sem sikerül, épp csak kijövünk most is. Mindkettőnknek második esküvő. Gondoltuk kicsípjük magunkat, két tanú, és összeházadodunk. Hétköznap, mert hét végén már 20 rugó, nekünk meg annyi sincs. Nincs gyűrű, sebaj. Megvacsorázunk öten valahol, és hazamegyünk. Gyűrű sincs... Gondoltam megnézem a páromat az öltönyében, mert még nem láttam rajta... Régi, de szép öltöny... Kiderült, kicsi rá. Nem is lehet kiengedni belőle mert nincs benne plusz.. Én még felöltözök csinosan blúz szoknya, de öltönyt az esküvőig biztosan nem tudunk venni, vagy kölcsönözni. Vagy vacsi vagy gyűrű, vagy öltöny...
Mostmár egyik sem, mert jött egy váratlan kiadás. Teljesen el vagyok keseredve. Annyit kűzdöttünk, igyekeztünk az elmúlt években. Ez nem méltó hozzánk. Hogy az én drága dolgos párom egy szál ingben legyen az esküvőn... Próbálunk eladni autót, műszaki cuccot, mindenfélét, még ruhát is, de sehol semmi kereslet. Annyira elegem van. Ráadásul a két tanú végett is ideges vagyok hogy tényleg el tudnak-e szabadulni, mást nemigen találunk mert nagyon kiköltöztünk a rokonságtól, meg borzadztó szégyen egyáltalán, hogy meg sem tudjuk őket vendégelni. Órák óta csak bőgök. Mi a fenét csináljak, vagy gondoljak?, hogy ne legyek már ilyen bánatzsák?
10# köszi a válaszodat. :)
Ez itt magyarországon másképp van sajnos:
Nekünk direkt kihangsúlyozta az anyakönyvvezető amikor bejelentkeztünk, hogy előre le kell jelenteni, kik lesznek a tanúk.
Különben nem aggódtam volna miatta. :)
Megoldódott a tanú kérdés, mostmár biztosan lesznek, akik keddi napon is ott tudnak lenni.
Mégegyszer köszi mindenkinek.
:)
Kérdező, az anyakönyvvezetőtök valamit sunyiskodik vagy már sokszor előfordult hogy az esküvő elmaradt vagy a tanú elment papír nélkül.
Alapjáraton nem kell előre lejelenteni a tanúkat. Legyenek ott és legyen meg minden papírjuk és kész. Max akkor kell előre szólni ha nem tudtok saját tanút hozni.
Egyébként szerintem menjetek el, írjátok alá, otthon csináljatok előre valami menüt és vegyetek valahol készen egy tortát. Képet csinálhattok telefonnal ha más nincs, az egyik tanút megkérdezhetitek hogy nem tudna e valahonnan kölcsönadni egy zakót.
Ennél egyszerűbben nem hiszem hogy meg tudjátok oldani. Vagy vártok pár hónapot és spóroltok ahogy bírtok.
Bárhogy is lesz, a lényeg hogy összekötitek az életetek mert szeretitek egymást. Ez a fontos.
Sok boldogságot előre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!