Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek, ha a munkaadótok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a munkaadótok kitalálná, hogy márpedig be kell menni dolgozni az esküvőtök napján?

Figyelt kérdés

A kérdés csak fiktív, természetesen, de annyi kavarás van nálunk mostanában, hogy elképzeltem, mi lenne, ha.

Nálunk ugye olyan nincs, hogy zárva az üzlet, ha valaki megbetegszik, a másikat rángatják be, és kevesen vagyunk. És a nyitva tartás egész napos.

Egyik kolléganőm most nem tud elmenni egy esküvőre (vendégként), innen is jutott eszembe a kérdés.

Ha azt mondaná a munkáltató, hogy márpedig aznap dolgozni kellene, akkor mit tennétek?

Mert én tuti, hogy nem mennék be, legyen is ennek bármilyen következménye.

2016. júl. 19. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajna, nem fiktív.

Ismerősömet, ezért rúgták ki. Vagy is, indok más, tényleges oka ez volt.

2016. júl. 19. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék be. Ha korrektül kezeltem a helyzetet, akkor egy bő fél évvel előbb szóltam, hogy aznap nem érek rá. Elvárom, hogy ezt tiszteletben tartsák. Nem félek, ha kirúgnak. Eddig 2 hónapig voltam munkanélküli, és 32 vagyok. 16 éves korom óta dolgozom. Munka van, volt, lesz. Ha nem, megyek utána. De jó munkaerő vagyok, nem tennék ezt meg velem, szerintem. Azért ez határozottság kérdése is.
2016. júl. 19. 16:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen munkahelytől jobb megszabadulni.
2016. júl. 19. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Meghívnám az esküvőmre. :D
2016. júl. 19. 16:39
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
0%

Nem tervezek házasodni, szóval...

26/F

2016. júl. 19. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak magyar viszonylatban van ìgy mint sok minden màs is. Temetésre magyar munkàltató alig akarta elengedni az özvegyet, a német munkàltató az özvegy lànya baràtjànak céges autòt is biztosìtott, hogy haza tudjon jönni a temetésre...
2016. júl. 19. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen munkahelyem lenne, akkor mellette már keresném is a normálisabbat 1000-rel. Ha meg valóban kirugnának az esküvőm miatt, akkor bocs de nem érdekel keressenek másik bolondot a helyembe akár azonnal. Persze könnyen mondom, mert van némi félretett pénzem minden esetre..
2016. júl. 19. 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy nem enged el. Elmennék kamu betegbe. Vagy rúgjon ki ha akar. Egy ilyen rabmelóért nem kár...nem hiszem, hogy ezzel döglőre lehet keresni magad, ha sima melós vagy..és nem főnök...szóval..........
2016. júl. 19. 17:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. De azért egy esküvőt általában jó időben elkezdik szervezni. Ha ennyire pocsék melóm lenne akkor nem kár érte.
2016. júl. 19. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kolléganőim vetették fel az ötletet, hogy felesleges szabira mennem. Szombaton van az esküvőm. Pénteken 4-kor végzek, kocsiba ülök, levezetek 300 km-t az esküvő helyszínére, szombaton lagzi, hajnalig tartó mulatás, vasárnap pihennék, és hétfőn már jöhetek is be dolgozni.

Eddig a munkáltatómmal nem volt baj. 9 hónappal előbb szóltam, hogy 2 hét szabira lesz szükségem nyáron, mert lagzink lesz. Most kezdte el húzni a száját, hogy egy kicsit sok a 2 hét szabi. 2 esküvőnk lesz, egymástól több száz kilométerre két külön szombaton + egy 5 napos nászút...és erre sokallja a 2 hetet. Mondván nem volt idejük felkészülni a távollétemre és nem tudtak olyan munkaerőt szerezni, aki helyettesíteni tudna. (megint megjegyzem: 9 hónappal előbb szóltam)

2016. júl. 19. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!