Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az esküvőtők, és feleségetek meg tartotta a nevét, vagy felvette a férjük nevét? 21/F
Jó volt az esküvőnk, és megtartottam a nevemet. 30N
Konkrétan mire vagy kíváncsi?
100 fő, vidéki megyeszékhely, igyekeztünk megadni a módját, aki fontos volt számunkra, ott volt, "felesleges" csicsákra nem költöttünk, de a szolgáltatókból pl. nem a legolcsóbbat választottuk, fontos volt a jó zene-megvolt, finom étel-mindenki dicsérte, jó fotó-erre még várunk, de az előzetesek ígéretesek. :)
Felvette a nevemet úgy, hogy énnevem-őneve őkeresztneve.
Az polgári esküvőnkön 2 tanu volt, és mi, rá pár nappal pedig a templomi esküvő egy kisvárosban, utána 140 fős lagzi.
Nem tudom, mire vagy még kíváncsi?
32F
Nekünk még nem volt esküvőnk, de felveszem a nevét kötőjellel- ezt már le kellett adni.
A barátnőm vagy felveszi egy az egyben a párja nevét, vagy marad a sajátján (Mivel neki nagyon hosszú, a párjának pedig két vezetékneve van nem nagyon van más opció)
A nővérem is idén esküszik és ő is kötőjellel fogja felvenni a párja nevét.
Az egyik barátnőm pedig né.
Remélem elég jó választ kaptál :)
Kis esküvőnk volt, szülők, testvérek, tanúk és mi.
Felvettem a férjem családnevét, ehhez használom még az én két keresztnevemet.
A másik verzió lett volna, hogy ő veszi fel az én családnevemet. Ezt a kérdést (nevessetek ki, de) kockadobással döntöttük el.
A többi forma nem játszott, kötőjellel nem hangzott volna jól a két név, -né meg semmilyen formában nem szerettem volna lenni.
Nekünk kb. 70 fős esküvőnk volt, a szűk családdal és barátokkal, szép volt és viszonylag visszafogott.
A visszajelzések szerint, pedig jól sikerült, mi is jól éreztük magunkat. Persze volt pár baki, de anélkül nincs esküvő... :)
A férjem nevét kötőjellel vettem fel, nálam más nem is nagyon jött szóba.
Sok boldogságot kívánok ha esküdni készültök!
mindkettő jó volt, az első 4 fős, a másodikon 30-an voltunk.
mindkét esetben nagyné/kisné farkas piroska lettem.
En felvettem a ferjem vezeteknevet -né formaban plusz a sajat nevem.
Az eskuvonk kb. 100 fos volt, hazibuli jellegu (es visszajott az ara).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!