Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a munkaadótok kitalálná, hogy márpedig be kell menni dolgozni az esküvőtök napján?
A kérdés csak fiktív, természetesen, de annyi kavarás van nálunk mostanában, hogy elképzeltem, mi lenne, ha.
Nálunk ugye olyan nincs, hogy zárva az üzlet, ha valaki megbetegszik, a másikat rángatják be, és kevesen vagyunk. És a nyitva tartás egész napos.
Egyik kolléganőm most nem tud elmenni egy esküvőre (vendégként), innen is jutott eszembe a kérdés.
Ha azt mondaná a munkáltató, hogy márpedig aznap dolgozni kellene, akkor mit tennétek?
Mert én tuti, hogy nem mennék be, legyen is ennek bármilyen következménye.
Azért egy esküvő időpontját már hónapokkal ezelőtt tudni szokták a házasulandók, tehát én jó előre jelezném, hogy azon a napon nem tudok menni.
Ha ennek ellenére be akarnának rángatni, nem mennék, ha meg ezen felül ezért ki is rúgnának, egy percig sem sajnálnám azt a sz*r melóhelyet, ahol ilyet megcsinálnak bárkivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!