Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszony vagyok, de már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszony vagyok, de már most elegem van az egészből?

Figyelt kérdés
Sok rokon nagy felhajtásra, hajnalig táncolásra készül. Mi nem szeretünk táncolni, de már most látom a szájhúzogatást, mert eddig minden ami ellentétes volt a véleményekkel abból cirkusz ment. Most már belátták hogy senkinek semmi köze nincs a dolgokhoz, de még mindig úgy érzem hogy nekem majd szinte "bizonyítani" kell. Hiszen úgyis bevesznek majd a táncba. egyszerűen rosszul vagyok a tánc gondolatától is, pedig nyitótánc is muszáj lesz. Legbelül legszívesebben lemondanám az egészet, mármint hozzámennék a páromhoz természetesen. Csak már fáj a fejem attól hogy belegondolok. Jobb lett volna várni a dologgal és máshogy szervezni, mondjuk csak mi ketten a világ végén, majd ha hazajövünk egy kis vacsora féleség a többiekkel és kész. Gyűlölök megfelelősdit játszani
2017. jún. 2. 21:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Mi az elején bejelentettük, hogy nem lesz lagzi, csak egy vacsora. Ezt mindenki elfogadta, bár igaz, hogy nem hívtunk össze Tolnát Baranyát. Nagyon jól érezték magukat, nem a bulizós értelemben, de elegáns volt nagyon, fantasztikus ételekkel.
2017. jún. 2. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:
3%

A parod szereted annyira hogy tenyleg örökkön örökke vele?

Mert ha nem ,akkor kar az egeszert,csak valas lesz!

2017. jún. 2. 21:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Minek a sok vendég, a ha a tököd tele van velük? Házasodjatok össze két tanúval, szép ruhában, menjetek el négyesben vacsorázni, a szájhúzogatós rokonoknak meg küldjetek képeslapot/táviratot/fotót/sms-t, ami tetszik, hogy hurrá, összeházasodtatok.

Mi így csináltuk.

2017. jún. 2. 21:58
 14/18 Költőnő? ***** válasza:
100%
Nekem tesóéké pl nagyon jó volt. Kb 25en voltunk, a legszűkebb családi és baráti kör, egy kései ebéd, hagyományos, de mégsem unalomig elcsépelt menüvel. Egy laptopról mp3-ról szolt zene, de hálistennek nem ilyen bunyós pityu szint. Aki akart, felállhatott az asztaltól kicsit táncolni, de inkább beszélgettünk, iszogattunk. Rengeteget nevettünk és mki jól érezte magát. Mondjuk tesómék úgy voltak vele, hogy nekik volt egy határozott, de rugalmas elképzelésük, azt megkérdezték, h kb mindenkinek megfelel-e nagyjából. Volt egy két dolog, amit mondtak, hogy nem szeretnének, pl töltött káposzta még lakodalmas zene, apróságok. Nálunk mki úgy volt vele, hogy hát ez a ti napotok, titeket megyünk ünnepelni, tök mindegy, csak együtt legyünk.
2017. jún. 2. 21:59
 15/18 Költőnő? ***** válasza:
88%
Szólt*
2017. jún. 2. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A többiek leírták a lényeget, én is csak annyit tudok hozzáfűzni,hogy ez a ti napotok lesz, szervezzétek úgy,ahogy nektek tetszik! Amit Költőnő írt,az egész jó, hogy nem kötelező táncolni, de aki akar, az táncolhat.
2017. jún. 2. 22:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, közlöd a zenészekkel, hogy ne húzzanak mulatóst, pl.

Vagy az éttermesekkel, hogy földre rögzített asztaok-székek legyenek, amit nem tud odébb tenni...

stb.

Vagy egyszerűen csak nem táncolsz. Én szeretek, de ha nincs kedvem, nemet mondok és ennyi. Aki rángat, az pedig megnézheti, mit kap.

Unokabátyám felesége sem táncoslábú, ő az esküvőjükön a szüleivel, felváltva barátnőivel beszélgetett kb. egész este. Néha táncolt a férjével, meg egyszer velünk, és ennyi volt.

Senki nem erőltette meg semmi.

2017. jún. 3. 06:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi ugyanúgy tervezzük, ahogyan a 14-es leírta. A szertartás szép lesz, utána pedig egy késői ebédet rendezünk a saját házunk kertjében. Fatálakat fogunk rendelni, és kb 25-en leszünk. Szintén laptopról fog szólni a zene, aki akar táncol, de semmi sem kötelező. A meghívott vendégek nagyon örülnek, hogy végre egy jó, kötetlen buli lesz:)

Ha nem akarsz táncolni ne táncolj! Ez a Ti napotok, szervezzétek úgy, ahogy Nektek jó! Ne legyen megfelelési kényszered!

Sok boldogságot Nektek! :)

2017. jún. 6. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!