Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony vagyok, de már most elegem van az egészből?
Figyelt kérdés
Sok rokon nagy felhajtásra, hajnalig táncolásra készül. Mi nem szeretünk táncolni, de már most látom a szájhúzogatást, mert eddig minden ami ellentétes volt a véleményekkel abból cirkusz ment. Most már belátták hogy senkinek semmi köze nincs a dolgokhoz, de még mindig úgy érzem hogy nekem majd szinte "bizonyítani" kell. Hiszen úgyis bevesznek majd a táncba. egyszerűen rosszul vagyok a tánc gondolatától is, pedig nyitótánc is muszáj lesz. Legbelül legszívesebben lemondanám az egészet, mármint hozzámennék a páromhoz természetesen. Csak már fáj a fejem attól hogy belegondolok. Jobb lett volna várni a dologgal és máshogy szervezni, mondjuk csak mi ketten a világ végén, majd ha hazajövünk egy kis vacsora féleség a többiekkel és kész. Gyűlölök megfelelősdit játszani2017. jún. 2. 21:13
2/18 anonim válasza:
Még mindig lehet úgy szervezni, ahogy ti szeretnétek a pároddal. Megmondjátok a vendégeknek, hogy ez lesz, az nem lesz, erre lehet számítani. Akinek ez nem tetszik, az inkább el se jöjjön, mert panaszkodást, hisztit és problémázást nem fogtok hallgatni a saját esküvőtökön, az ilyet nem látjátok szívesen.
4/18 anonim válasza:
Az esküvőt a pár magának tartja, nem a rokonoknak...
5/18 Költőnő? válasza:
Nézd, közhely amit írok, de ez tényleg a ti napotok és nektek semmi nem kötelező. Ha már csináltok lagzit, az olyan legyen, amit ti szeretnétek. Olyat úgyse tudtok csinálni, ami mkinek jó, mert mindig akad egy-két phasztojás, akinek nem tetszik vmi. A hagyomány egy dolog, de nem kötelező. Nem akartok táncolni? Ne táncoljatok. Aki meg ezért pattog, az bő nyállal tehet nektek egy óriási szívességet.
6/18 anonim válasza:
Én se élveztem annyira az esküvőt, aztán a házasság nem is lett rossz :)
7/18 anonim válasza:
ha a ti pénzetekből megy akkor nincs olyan, hogy muszáj!
táncolós esküvővel meg több 100 vendéggel engem ki lehetne kergetni a világból.. biztos meg se jelennék rajta!
F
8/18 anonim válasza:
Még mindig tarthattok egy sima vacsorát a családnak vagy állófogadást- szerintem ez utóbbi egész jó kompromisszum, nem is lagzi, de nem is kell csak a szűk családra korlátozódni. Olyan ne legyen, amitől már a gondolat miatt is a frász kerülget.
9/18 anonim válasza:
Nem értem, hogy ha neked ez ekkora nyűg akkor minek??? Miért nem állsz ki magadért, ha ennyire nem akarod az egészet?
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ :)
kb olyan 60 fő lesz, nem sokkal több fér el az étteremben. Mondjuk hely sem lesz annyira a táncolósdihoz szerintem. Még a zenészekkel is beszélni kell hogy hogy s mint lesz pontosan, lehet megmondom hogy ne készüljenek nyitótáncos zenével mert nem lesz ilyesmi. Csak egy egyszerű zenés vacsorát szeretnénk, aki akar táncoljon :)
2017. jún. 2. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!