Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg meggondolatlan és korai lenne 22 évesen férjhez menni?
Figyelt kérdés
Én biztos vagyok az érzéseimben. A párom is az, de ő 9 évvel idősebb. Mindenki nekem osztogat tanácsokat, az idősebbek fiatalnak tartanak ehhez. A korombeliek hülyének néznek, amiért nem élem ki magam. Egyszerűen már csak én meg a párom értünk egyet, de nem is értem miért olyan nagy dolog ez. Vagy tényleg én gondolkozom furcsán? Már egyszerűen kezd elegem lenni abból, hogy mindenki leszól, holott azért nem 18 vagyok.2017. máj. 30. 11:19
21/25 anonim válasza:
:D 22 évesen?? minek aztán majd elvállni nem kell ráértek nagyobb a herce hurca utánna nem ér annyit
22/25 anonim válasza:
21. Buta hozzáállás, nem feltétlen válnának el.
23/25 anonim válasza:
zerintem hagyjuk ezt, hogy még élni kell, meg élvezni az életet, stb.
Miért, ha 22 évesen férjhez megy, akkor megszűnik számára minden?
Lányom 22 volt (4 évvel ezelőtt), jelentem, hogy lány korában nem volt olyan élete, mint most. Ők amúgy 19 éves korában ismerkedtek meg, a fiú 7 évvel idősebb. Rá 3 évre volt az esküvő. (Azon a nyáron államvizsgázott a lányom), augusztusban volt az esküvő.)
Dolgoznak mindketten, lakásuk van, jó munkahelyük van, minden nyáron klassz helyen nyaralnak, de év közben is élik az életüket, színház, mozi, kirándulások.
Csak éppen ők már megtalálták egymást, szövetséget kötöttek. Attól még ugyanúgy (ha nem "úgyabbul") élnek, mint aki még páratlanul lébecol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!