Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg meggondolatlan és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg meggondolatlan és korai lenne 22 évesen férjhez menni?

Figyelt kérdés
Én biztos vagyok az érzéseimben. A párom is az, de ő 9 évvel idősebb. Mindenki nekem osztogat tanácsokat, az idősebbek fiatalnak tartanak ehhez. A korombeliek hülyének néznek, amiért nem élem ki magam. Egyszerűen már csak én meg a párom értünk egyet, de nem is értem miért olyan nagy dolog ez. Vagy tényleg én gondolkozom furcsán? Már egyszerűen kezd elegem lenni abból, hogy mindenki leszól, holott azért nem 18 vagyok.

2017. máj. 30. 11:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

hehe,

engem ebben a koromban azért szidtak, hogy miért nem házasodunk össze... :D (pedig a párom csak 24-25 volt)

Hidd el semmi nem lesz jó, ha összeházasodtok az a baj, ha nem akkor meg az.

Tedd azt amit jónak látsz, ne azt amit a rosszmájúak mondanak (persze a legjobb barát véleménye számít, de a szomszéd néni nem)

2017. máj. 30. 12:32
 12/25 anonim ***** válasza:

ha biztos vagy, akkor miért nem tojod le?

ja.. hogy mégse?!

2017. máj. 30. 13:58
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen jöttünk össze a ferjemmel, 21 voltam, mikor osszehazasodtunk.12 eve vagyunk együtt, ebből 9 év házasság. Boldogok vagyunk, van egy 3 eves gyerekünk. Nem bántam meg a döntésem, hogy fiatalon házasodtam.
2017. máj. 30. 14:24
 14/25 anonim ***** válasza:
58%

egyetemen ismerek egy lányt, aki már házas 22 évesen. én is furcsállottam, mert ma már nem nagyon szokás ez. de ha neked ez jó, erre vágysz, akkor miért ne? ennyi erővel semmilyen korban ne házasodjon az ember, mert sose tudhatja biztosan, hogy vele marad élete végéig.

nem tudom ti hogy éltek. én pl már együtt élek a barátommal, dolgozó emberek vagyunk, tehát már le van "tesztelve", hogy felnőttként is működőképes a kapcsolatunk.

2017. máj. 30. 15:18
 15/25 anonim válasza:
91%

Pont ma olvastam, ezt a cikket:

[link]

Hajrá! :)

2017. máj. 30. 16:13
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a 20. szülinapom után egy hónappal mentem férjhez, a férjem 11 évvel idősebb. Mindenki hülyének nézett engem is, meg őt is, de most, 8 évvel később, sorozatosan kapjuk a kérdéseket, hogy mégis hogy csináljuk, hogy ennyire szeretjük egymást és boldogok vagyunk? Ha biztos vagy benne, ne foglalkozz mások véleményével! Sok boldogságot! :)
2017. máj. 31. 00:30
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 évesen mentem férjhez (mielőtt valaki bedobná, hogy régen azért más volt minden..., még nem vagyok 30). Tudtam, hogy vele akarok lenni, tudtam, hogy gyereket akarok, tudtam, hogy tőle akarok gyereket. Mégis mire kellett volna várnom?
2017. máj. 31. 15:26
 18/25 anonim ***** válasza:
59%

Nézd, ha ti biztosak vagytok magatokban, akkor ez a ti döntésetek, nektek kell vállalni az esetleges következményeket is. Később már nem mutogathattok másokra, hogy az ő hibájuk.

Én picit korainak tartom, úgy, hogy mi sem tököltünk el sok időt, mert nem láttuk értelmét évekig húzni mert minek? Biztosak voltunk egymásban és az érzéseinkben, de csak 1,5 év után házasodtunk, 1 év kapcsolat és fél év együttélés után. Ez azért tartalmasabb kapcsolat mint sima 6 hónap. Én 25, a férjem 22 éves volt amikor esküdtünk. Most 7 éve vagyunk együtt, tehát 5,5 éve házasok, és nagyon boldogok azóta is. Ez még nagyon kevés idő, de ettől függetlenül tudjuk, hogy együtt fogjuk leélni az életünket. Nagyon összepasszolunk, és ezt éreztük már a kapcsolat elején is. Mások véleménye meg nem számít.

Semmi nem garancia arra, hogy 2 ember boldogságban együtt éli le az életét. Sem az ha fél év után házasodtok, sem az ha 8 év után. Még az sem ha gyerekeitek lesznek. Mert amúgy ismerek olyat aki 8 év után házasodott, 4 év együttélés után, és mégis elvált 1 év után és egyedül maradt egy gyerekkel. Olyat is ismerek aki 1 év után házasodott 23 évesen és 9 éve él boldog házasságban. Olyat is aki 18 évesen házasodott fél év után és 13 éve már hogy együtt vannak 3 gyerekkel. Olyat is aki 6 év után házasodott, majd 2 év után elvált és egyedül maradt egy gyerekkel.

Azt mindig is egy marhaságnak tartottam, ha valaki azzal jött, hogy "nem élted ki magad". Nekem az nem kiélés, hogy pasiról pasira ugrálok és a fél várossal összefekszem. Engem az ilyesmi sosem érdekelt. Életem párját akartam megtalálni, szerettem volna, ha elsőre összejön, de nem így lett. 5 év alatt amíg párt kerestem, volt sok randim, pár kapcsolatom majd szakításom és végül sikerült 24 évesen.

Szórakozni pedig férjes asszonyként is jártam/járok:) Önismeret kérdése az egész. Ha tudod magadról, hogy te elköteleződésre vágysz, nem kalandokra akkor rendben van. Bár azt nem értem miért kell ennyire nagyon sietni, viszont ez is a ti dolgotok.

Rajtatok múlik minden:) Én sok boldogságot kívánok. 31/N

2017. jún. 1. 15:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi,most látom, hogy elnéztem a kérdést és nem írtad hogy fél éve vagytok együtt csak a korodat... a többi stimmel:)
2017. jún. 1. 16:02
 20/25 anonim ***** válasza:
én a 21. szülinapom után megyek férjhez. sokan fiatalnak tartanak, köztünk 8 év van. Éltünk együtt, kiismertük egymást. Kész. Nem a rokonság fizeti, úgyhogy ennyit erről, akinek nem tetszik üljön otthon, nem kell ingyen enni nálunk ha előtte/utána fröcsög a szája.
2017. jún. 2. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!