Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 22 évesen korai az esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen korai az esküvő?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal.
2016. aug. 28. 17:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Szia. Ha dolgoztok és meg van a biztos anyagi hátteretek, hogy önálló életet kezdjetek akkor szerintem nem korai. Viszont ha szülőknél laktok úgy korai mert azért lássuk be a szülők mellett nem lehettek annyira szabadok.
2016. aug. 28. 17:29
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ mennyire komoly a kapcsolat, és milyen az anyagi háttér.

Mindenképp csak akkor házasodjatok meg ha külön lakásba tudtok költöni és a szülők nélkül eltudjátok kezdeni a közös jövőtöket.

2016. aug. 28. 17:32
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Egyutt eltek? El tudjatok magatokat tartani?
2016. aug. 28. 17:35
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Sok függ a körülményeken: Mennyi ideje ismeritek egymást? Élte(te)k-e együtt? Van-e biztos állásotok? Mennyire vagytok komolyak?

Erre a kérdésre amúgy nincs jó válasz, nagyon emberfüggő. Vannak akik összeházasodnak 18 évesen és mégis teljesen jól elvannak később is - de vannak akik nem. Úgyszintén vannak akik jóval 30 után házasodnak sok közös év után - és jól elvannak úgy is - de vannak akik nem.

Nem ezen múlik. Ha Ti úgy érzitek, hogy készek vagytok rá, és a körülmények is engedik akkor vágjatok bele, sok boldogságot :)

2016. aug. 28. 17:42
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
ha ez a kérdés felmerül, igen.
2016. aug. 28. 17:44
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2016. aug. 28. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik barátnőm még 22 éves sem volt mikor megházasodott, bár ő és a férje eléggé vallásosak nekik ez máshogy van picit. Ha már éltetek együtt legalább egy évig szerintem nem korai. Az a lényeg, hogy tényleg kiismerd alaposan a párod, hogy ne okozzon végül meglepetést.
2016. aug. 28. 18:23
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen korai.
2016. aug. 28. 18:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha azt mondjuk, hogy 40 éves korodban megfelelő, akkor addig vársz?

Mesélek kicsit: volt egy vőlegényem, 4 év után jegyzett el, rá 2 évre szétmentünk. Ő házasodni akart, én pedig éreztem, hogy valaki jönni fog.

A valaki megérkezett. Tavaly nyáron azt mondtam neki, hogy van bennem bizonytalanság, kicsit lassítsunk. Novemberben, másfél év után megkért és akkor már tökéletes volt.

Az esküvőt pedig már nagyon szeretnénk, de likviditási problémáink vannak.

Ha te úgy érzed, hogy készen állsz, akkor hajrá. Ha pedig nem érzed, várj még. Nem fogja neked tudni megmondani Juci néni, sőt a világon senki se, csak te magad.

2016. aug. 28. 19:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha dolgoztok, el tudjátok magatokat tartani és elhatározásban is készek vagytok a családalapításra, akkor nem korai.
2016. aug. 29. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!