Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Korai az esküvő vagy sem? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai az esküvő vagy sem? És kb. mennyibe lenne benne?

Figyelt kérdés
Én elvált vagyok,van egy 3 éves gyermekem,Páromnak ez lenne az első házassága.Szóba került az esküvő.(Igaz még csak 8 hónapja vagyunk együtt és 7 hónapja élünk együtt.)nem akarunk nagy felhajtást.Csak a szülök a tanúk meg pár barát.(összesen:kb.11 fő)És csak polgári lenne.Utána meg otthon egy kis összejövetel.Milyen ruha illik ilyenkor?Baj ha még az ex.férjem nevét viselem?Átírassam előtte vagy felesleges? 24/N
2010. máj. 6. 09:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is nem baj, ha az exférjed nevét viseled még, mert mivel, ha összeházasodtok, ez majd úgyis automatikusan módosul! Addig változtatni meg csak felesleges pénzkidobás lenne!

Egy polgári esküvőhöz elég egy fehér, elefántcsontszínű vagy ekrü kosztüm is.

2010. máj. 6. 09:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne írad át a nevedet, épp elég lesz esküvő után.

Maga az esküvő teljesen ingyenes, semmit se kérhetnek érte az anyakönyvi hivatalban. Amiért fizetni kell: terembértel, pezsgő, zene, virág stb, egyszóval a ceremónia.

Mi ingyen, teljesen ingyen esküdtünk Miskolcon, két tanúval meg vagy 10 rokonnal. Utána elmentünk egy hangulatos, özeli étterembe, és 30 ezerből valamennyien jóllaktunk. A párom a szokásos fekete öltönyét viselte, én meg vettem egy kosztümöt a nagy napra, amit azóta színházba viselek. Gyönyörű esküvő volt. :-)

2010. máj. 6. 09:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy szép, alkalmi kosztüm a legjobb ilyenkor.(nem muszáj fehér, sőt) Ha bementek az anyakönyvvezetőhöz, ott meg kell adnod az új nevedet majd. Addig beszéljétek meg, hogy felveszed-e a párod nevét, maradsz-e az előzőnél, esetleg a lánykorinál? (Ha változtatsz, természetesen minden okiratodat változtatni kell. A legtöbb ingyenes)

2010. máj. 6. 09:28
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

lehet rosszul tudom, de a menyasszonyt nem a hivatalos nevén szólítják az esküvőn? tehát ha vkit Kovács Károlynénak hívnak, akkor nem úgy kérdezik, Varga Béla akarja-e az itt megjelent Kovács Károlynét feleségül venni?

vagy lehet kérni, hogy a lánynevén szólítsa az anyakönyvvezető, vagy hogy van ez? meg akkor aláírásnál mit kell odaírni? én úgy emlékszem tőlem kérték a személyimet!

de lehet rosszul tudom, javítsatok ki, ha tévedek....

2010. máj. 6. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a nevén szólítják, csak annyit mondanak, hogy menyasszony, nekünk a keresztnevünket mondta az anyakönyvezető, ha jól emlékszem 4 éve volt.

Így azért nem vészes, 11 fős kis összejövetel. Az esküvő mint már előttem is írták, nem pénz, a többi az igen.

Szerintem is bőven elég, ha egy szép kosztüm lesz rajtad, a nevet meg tök felesleges ezért átíratni, majd utána is elég lesz.

Hogy pedig az esküvő korai -e vagy sem azt már neked kell tudnod, abba sajnos nem mondhatunk véleményt.

2010. máj. 6. 09:37
 6/12 anonim válasza:
59%
Szerintem a kosztüm az béna! olyan mintha tárgyalásra mennél! nem feltétlen kell nagy menyasszonyi ruhát igy többedik esküvőre, de olcsóbbal lehet kölcsönözni valami szép és aranyos, egyszerűbb báli ruhákat! nagyon szép szinben is vannak, pezsgő vagy krémszinű vagy ezüstös, szerintem sokkal jobb! az esküvő az egy nagyon szép álom!! nem egy sima szerződés aláírá- háá legyünk elegánsak....
2010. máj. 6. 12:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
"Béna" kosztümben: [link]
2010. máj. 6. 12:28
 8/12 A kérdező kommentje:
szép a kosztümöd:)Én is hasonlóra gondoltam.Igaz sajnos duci vagyok.(80kg)és a fogyás se megoldható mert beteg vagyok(pajzsmirigy)így valami ducikra is jó ruci kellene.
2010. máj. 6. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Bármilyen ruha jó, ami elég ünnepélyes. Fekete naci vagy szoknya vékonyít, hozzá egy mintás felső, ami jól áll és ünnepélyes anyagból van, pl. szatén, muszlin... stb.

[link]

Inkább szoknya legyen.

2010. máj. 6. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez attól függ. Én a második esküvőmre se mennék de ha valaki ritkán vesz fel ilyesmit szerintem nem gáz, csak tényleg ne tárgyalós fazont válasszon, hanem valami igazán nőieset. Esetleg egy szolídabb alkalmi ruha, amit később is tudsz hordani,olyasmi mint az új típusú koszorúslány ruhák (nem a habos babos fajta)

Én a helyedben egyébként még várnék, ha sikerült máris elválnod gondolom nem sokáig voltál férjnél, én jobban meggondolnám, nem hiszem hogy olyan jó móka a válás.

2010. máj. 8. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!