Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 15. 00 órai polgári esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15. 00 órai polgári esküvő nem túl korai?

Figyelt kérdés

15.30-16.00 körül akartuk, de lesz aznap egy kihelyezett esküvő is, amire el kell mennie az anyakönyvvezetőnek, így maradt ez az időpont. Október végén lenne és nem akartuk nagyon későre se, nehogy sötét legyen.

Szeretnénk templomit is, de kicsit aggódok, hogy talán túl korai a 15 órai időpont?!

2016. aug. 29. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Túl korai. 15 órakor még alszanak a rigók, nem fognak lefosni, egy így nem jó. :/
2016. aug. 29. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, teljesen ok, 2 hete voltam esküvőn, ott is ugyanekkor kezdődött a polgári, teljesen rendben volt.
2016. aug. 29. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem korai, amúgy is fél órán nem múlik semmi, az pikkpakk eltelik egy esküvőn, mindenki beszélget egymással, elvannak az emberek.
2016. aug. 29. 13:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Megkérdeztem tesómat, nekik hány órakor volt, 15.30-at mondott, én valamiért 16.00-ra emlékeztem, ahhoz viszonyítottam és amiatt ijedtem meg, de így az a fél óra akkor már tényleg semmi. :)

2016. aug. 29. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is korai, dehát végülis az az egy óra nem oszt nem szoroz.
2016. aug. 29. 18:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Majd 3 kilóval több rizst veszünk, meg 10 zacskóval több cukrot, meg 15 perccel előrébb hozzuk a vavsit. :D
2016. aug. 29. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!