Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valakit "illik" meghívni az esküvőre?
A párommal beszélgettünk erről, de csak úgy "elméleti" szinten, még nincs kilátásban esküvő. Elkezdte sorolni, hogy ő kiket hívna meg, közte olyan ismerősöket is, akikrő én a közel 3 éves kapcsolat alatt nem is hallottam, vagy akivel egyszer összefutttunk az utcán. Azt mondta, őket illik meghívni, mert mondjuk az egyik jó barátjának a gyerekkori barátja, és régről ismeri, és anno ő is meg volt hívva az ő esküvőjükre.
Hát én pont lesz.rom, hogy kit illik meghívni, én olyanokat szeretnék meghívni a saját esküvőmre, akiket szeretném, hogy ott legyenek. Férjhez megy idén vmi sokadik unokatesóm, meghívott, a tesói eskövőjén is ott voltunk, csak különben soha nem találkozunk, nem tartjuk a kapcsolatot. Fel sem merült bennem, hogy meghívjam őket, nem arról szól ez szerintem, hogy boldog-boldogtalant meghívjak, csak hogy minél többen legyünk.
Tudom, ezt a párommal kell megbeszélnem, de tényleg ebben is van "illem"?
Nem. Ez nem illem, inkább érdem kérdése. Én a saját apámat sem fogom meghívni, mert fel se nevelt, soha nem látogatott, nem kaptam semmit tőle, szóval esélytelen, hogy ott legyen, a gyerekem létezéséről sem tud. Persze volt, aki megjegyezte, hogy illene meghívni. Még mit nem.
Egyébként egyetértek veled, ismerősöket sem hívnék, max a legjobb barátokat, akik felérnek egy rokonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!