Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik meghívni az esküvőnkre?
Illik meghívni az esküvőnkre a párom testvérének párjának a szüleit?
Családias hangulatú esküvőt tervezünk rokonokkal,barátokkal,kb 60-70 főset.
A szülők írtak egy meg KELL hívni listát is,amin ők is szerepelnek,de nem értem miért.
Ha olyan lenne,aki korábban meghívott vagy tudjuk,hogy meg fog,akkor érteném,de így nem áll össze a kép.
Még egy kérdés: ha a páromnak 3 testvére van,akkor mindhárom esküvőjére meg kell hívni azokat,akik egyszer a szüleit meghívták vagy csak a miénkre?
( 4 gyerek közül neki lesz előbb esküvője)
Jézusom :D
A párom húgának lesz most az esküvője és egyedül engem hívtak, nemhogy még az én mittudomén milyen rokonaimat
Amikor az öcsém nősült, akkor ők meghívták az én anyósomat, apósomat és sógornőmet a párjával. Ez olyan természetes volt h fel sem merült ennek az ellenkezője.
Természetesen a ti döntésetek, de ha a szüleitek fizetik a lagzi költségeit akkor érthető h szeretnék ha meghívnátok a "nászékat".
Nem feltétlen, attól függ mennyire komoly a kapcsolat. A tesómék meghívták anyósomékat, és a sógoromék is meghívták a szüleimet; de ott mindenki ismert mindenkit. Ha még csak rövid ideje vannak együtt, és nem ismerjük a szüleit, akkor eszembe se jutna meghívni.
A második kérdésre: nálunk felmerült hasonló, és csak a miénkre hívtak meg plusz embereket ilyen okból. Bár az is igaz hogy a sógoroméknál sokkal szűkebb volt anyagilag a keret, nem ismerem a részleteit annak hogy ők mennyit játszmáztak emiatt anyósomékkal.
Az én esküvőmön ott volt a testvérem férjének az anyja, a Nusi néni, de hogy ne érezze magát egyedül, elhozta a szomszédasszonyát is:)
Annakidején a szülők intézték a lakodalmat, ezért jószerével ők döntöttek arról, hogy ki is legyen meghívva. Mostanában ez már nincs így, a fiatalok maguk intézi anyagilag az esküvőjüket, azért a döntés is az ő kezükbe van. Nagyon visszafogott és kulturált szülőpárnak kell lennie, aki pénzt ad ajándékba a gyermekük esküvőjéhez, de ennek ellenére nem szól bele semmibe. Ez igen ritka. Nem, nem kell meghívnokot a párod testvérének a szüleit, természetesen, ha szorosabb kapcsolatban álltok velük, legalább ünnepekkor találkoztok, akkor miért is ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!