Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik meghívni az esküvőnkre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik meghívni az esküvőnkre?

Figyelt kérdés

Illik meghívni az esküvőnkre a párom testvérének párjának a szüleit?

Családias hangulatú esküvőt tervezünk rokonokkal,barátokkal,kb 60-70 főset.

A szülők írtak egy meg KELL hívni listát is,amin ők is szerepelnek,de nem értem miért.

Ha olyan lenne,aki korábban meghívott vagy tudjuk,hogy meg fog,akkor érteném,de így nem áll össze a kép.

Még egy kérdés: ha a páromnak 3 testvére van,akkor mindhárom esküvőjére meg kell hívni azokat,akik egyszer a szüleit meghívták vagy csak a miénkre?

( 4 gyerek közül neki lesz előbb esküvője)

2017. márc. 27. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
A szuloknek mi koze a meghivottakhoz? 😂😂😂 Lehet ujrahazasodni, megerositeni a jelenlegit, ha ennyire szervezkedni akarnak. Nem, tok folosleges meghivni oket, en leszarnam, rajtam es a paromon kivul masok kiket akarnak meghivni, az lenne jelen az eskuvon, akiket mi ketten ugy gondolunk.
2017. márc. 27. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Jézusom :D

A párom húgának lesz most az esküvője és egyedül engem hívtak, nemhogy még az én mittudomén milyen rokonaimat

2017. márc. 27. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Amikor az öcsém nősült, akkor ők meghívták az én anyósomat, apósomat és sógornőmet a párjával. Ez olyan természetes volt h fel sem merült ennek az ellenkezője.

Természetesen a ti döntésetek, de ha a szüleitek fizetik a lagzi költségeit akkor érthető h szeretnék ha meghívnátok a "nászékat".

2017. márc. 28. 00:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjem tesója nősülne, biztos, hogy meghívnák az én szüleimet és tesómékat is. Mondjuk mi már nagyon régóta együtt vagyunk, így sokszor találkoztak. Nem mindenki van olyan viszonyba.
2017. márc. 28. 07:21
 5/8 kíváncsicska ***** válasza:
100%
Az öcsém idén nősül.Ismeri anyósomékat,sógorom.DE nem lesznek meghívva.Senki nem sértődik meg rajt.Sőt senki nem ragaszkodik hozzá.Meg kell beszélni a szülőkkel Ti mit szeretnétek.Hisz mégiscsak a Ti lagzitok (pénztárcátok).
2017. márc. 28. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen, attól függ mennyire komoly a kapcsolat. A tesómék meghívták anyósomékat, és a sógoromék is meghívták a szüleimet; de ott mindenki ismert mindenkit. Ha még csak rövid ideje vannak együtt, és nem ismerjük a szüleit, akkor eszembe se jutna meghívni.

A második kérdésre: nálunk felmerült hasonló, és csak a miénkre hívtak meg plusz embereket ilyen okból. Bár az is igaz hogy a sógoroméknál sokkal szűkebb volt anyagilag a keret, nem ismerem a részleteit annak hogy ők mennyit játszmáztak emiatt anyósomékkal.

2017. márc. 28. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én esküvőmön ott volt a testvérem férjének az anyja, a Nusi néni, de hogy ne érezze magát egyedül, elhozta a szomszédasszonyát is:)

Annakidején a szülők intézték a lakodalmat, ezért jószerével ők döntöttek arról, hogy ki is legyen meghívva. Mostanában ez már nincs így, a fiatalok maguk intézi anyagilag az esküvőjüket, azért a döntés is az ő kezükbe van. Nagyon visszafogott és kulturált szülőpárnak kell lennie, aki pénzt ad ajándékba a gyermekük esküvőjéhez, de ennek ellenére nem szól bele semmibe. Ez igen ritka. Nem, nem kell meghívnokot a párod testvérének a szüleit, természetesen, ha szorosabb kapcsolatban álltok velük, legalább ünnepekkor találkoztok, akkor miért is ne

2017. márc. 28. 14:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Valószínűleg az az ok lesz,amit a 3-as írt,hogy a nászékat is szeretnék meghívni.
2017. márc. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!