Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kötelező meghívnunk olyan embert az esküvőnkre, akit nem szeretnénk?
Párom húgának az élettársa egy igazi idióta. Utálja az egész család (okkal, hozzáteszem), és ő sem tesz azért, hogy ez a helyzet egy kicsit is változzon.
Sógornőm "agymosott" lett mellette, a gyerekeket alig látjuk, pedig kb 5 percre laknak tőlünk. Mi hiába szeretnénk, nem lehet, mert a párja nem engedi.
Most szeptemberben lesz az esküvőnk, utána pedig egy kis vacsora és a buli. 50 fő, tehát igazi családias lenne.
Felmerült a probléma, hogy a "kedves" sógor nemkívánatos személy, mivel viselkedni abszolút nem tud (a hétköznapokban sem), és nem szeretnénk, ha eljönne. Eleve egy visszataszító, arrogáns, bunkó ember, és félő, hogy tönkretenné a MI napunkat.
Anyósom szerint meg kell hívni, mert ő a párom húgához tartozik. Mondtuk, hogy nem. Kizárt. Ismerve a régóta húzódó konfliktusokat, nem hiszem, hogy egy olyan közegben, ahol van alkohol is, meg tudja állni, hogy ne csináljon balhét (amúgy simán megtenné, főleg a féltékenység miatt).
Az a baj, hogy a sógornőm nélküle nem fog eljönni, mert ők egy család (most volt két hete párom unokatesójáéknak is az esküvője, ott szépen kérték, ne jöjjön, mert nem akarnak balhét, főleg, hogy a menyasszony 8 hónapos terhes, és a sógornőm közölte, hogy így ő sem jön a gyerekekkel. Nagyon kellemetlen volt.
Úgy érzem, ez egy sakk-matt helyzet.
Mit tegyünk? Most tényleg kötelező meghívnunk úgy, hogy sem a párom, sem én (meg úgy kollektívan az egész család) nem szeretnénk, hogy jöjjön???
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem az anyós akaratának engedünk.
Abban igaza van, hogy ha ez a "sógor" nem jön, akkor a sógornőm sem, azt pedig a párom sem szeretné, és én sem.
Megbeszéltük, hogy oké, mi megtesszük ezt a lépést, ha nem él vele, akkor az már ne a mi szégyenünk legyen.
Lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, amiért egy balhés rokont nem hívnék meg, mert nagy eséllyel tönkrevágná az esküvőmet. Én tényleg sajnálom, hogy az emberek akkor sem tudnak picit önzők lenni, mikor kéne, mert saját magukat áldozzák be.
Még a gyerekeket sem láthatják, de azért az esküvőre hivatalosak legyenek. Szerintem röhej :) De elfogadom, ha másnak ez belefér, és inkább meghajol, a saját esküvőjén.
Én nem vagyok balhés, így nem értem azt a mondatodat, hogy "majd ha engem nem hívnak meg." Miért ne tennék? Én tudok viselkedni. Vagy egy mondatom alapján már jellemzést is tudsz rólam készíteni? Nem baj, ha más a véleményed, de kissé túlzásokba esel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!