Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olcsó esküvő. Mekkora összeget takar ez a fogalom szerintetek?
Hány embert hívtok meg? 20-at, vagy 200-at?
Hol tartanátok?
Háznál, vagy étteremben?
Budapesten, vagy vidéken?
Ezek nélkül az infók nélkül nem lehet korrekt választ adni, még megközelítőleg sem.
Úgy általában gondoltam, hogy kinek mit jelent az olcsó, de ha már így kérded
60 vendég, bérelt helyen hozott kajával és piával, Pest külkerületében
"Olcso" kategorian belul is tobb szazezres elteresek lehetnek. Ha Ti foztok, nem lesz fotos, videos, zenekar, vofely, hanem csak a teremberletet fizetitek, es bekapcsoljatok a zenelejatszot a lakodalomhoz, akkor meg 100 ezer koruli osszegbol is ki lehet hozni.
De ha lesz olcso fotos-videos-vofely-zenekar, netan 30-40 ezerert rendelsz egy ruhat is, meg lesz torta is, akkor mar 400-500 ezer forint korul tartunk.
Osszessegeben manapsag azt lehet mondani, hogy 1 millio forinton belul, egy budapesti, vagy a kornyekbeli eskuvo az "olcsobb" kategoriaba sorolhato. Egy kozepkategorias eskuvo szerintem kb 1,5 milliotol indul, aztan persze a hatar a csillagos eg.
Persze lehet sok mindenen sporolni, mindenkinek el kell dontenie, hogy mi szamara a fontos, es mi kevesbe.
(Van, akinek szinte a semmibol is sikerul eskuvot szerveznie. Tegnap kaptunk egy meghivast kulfoldre, ahova repulojegyet kellene vennunk (ezzel nincs is gond), a szallast is magunknak kell fizetnunk, a vacsorat is, sot, meg a templombol egy masik helyre, aztan a lakodalom helyszinere torteno fuvarozast is magunknak kell allnunk. Gyakorlatilag kapunk majd tortat, kavet, meg szendvicseket. Nem vagyok telhetetlen, de azert legalabb egy vacsora jol esne. - Szoval van ilyen is..)
szerintem a 80fő körüli, 1M alattit olcsónak mondhatjuk.
A mi esküvőnkre mindenki azt mondja nagyon olcsón kihoztuk, pedig volt fotós, videós, étterem, zenész... 2012ben fizettünk 120 főre 850e-t
8as, ez érdekesnek hangzik:)
Nekünk úgy néz ki 60-65 főre kb 700.000re jön ki, úgyhogy az alapján amit írsz, a miénk olcsónak minősül. Kár, hogy ezt a pénztárcánk nem így érzi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!