Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Olcsó esküvő. Mekkora összeget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olcsó esküvő. Mekkora összeget takar ez a fogalom szerintetek?

Figyelt kérdés
Polgári és templomi szertartás, valamilyen lagzival.
2017. márc. 26. 11:30
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
500.000.- korul.
2017. márc. 26. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány embert hívtok meg? 20-at, vagy 200-at?

Hol tartanátok?

Háznál, vagy étteremben?

Budapesten, vagy vidéken?

Ezek nélkül az infók nélkül nem lehet korrekt választ adni, még megközelítőleg sem.

2017. márc. 26. 13:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Úgy általában gondoltam, hogy kinek mit jelent az olcsó, de ha már így kérded

60 vendég, bérelt helyen hozott kajával és piával, Pest külkerületében

2017. márc. 26. 13:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Olcso" kategorian belul is tobb szazezres elteresek lehetnek. Ha Ti foztok, nem lesz fotos, videos, zenekar, vofely, hanem csak a teremberletet fizetitek, es bekapcsoljatok a zenelejatszot a lakodalomhoz, akkor meg 100 ezer koruli osszegbol is ki lehet hozni.

De ha lesz olcso fotos-videos-vofely-zenekar, netan 30-40 ezerert rendelsz egy ruhat is, meg lesz torta is, akkor mar 400-500 ezer forint korul tartunk.

Osszessegeben manapsag azt lehet mondani, hogy 1 millio forinton belul, egy budapesti, vagy a kornyekbeli eskuvo az "olcsobb" kategoriaba sorolhato. Egy kozepkategorias eskuvo szerintem kb 1,5 milliotol indul, aztan persze a hatar a csillagos eg.

Persze lehet sok mindenen sporolni, mindenkinek el kell dontenie, hogy mi szamara a fontos, es mi kevesbe.

(Van, akinek szinte a semmibol is sikerul eskuvot szerveznie. Tegnap kaptunk egy meghivast kulfoldre, ahova repulojegyet kellene vennunk (ezzel nincs is gond), a szallast is magunknak kell fizetnunk, a vacsorat is, sot, meg a templombol egy masik helyre, aztan a lakodalom helyszinere torteno fuvarozast is magunknak kell allnunk. Gyakorlatilag kapunk majd tortat, kavet, meg szendvicseket. Nem vagyok telhetetlen, de azert legalabb egy vacsora jol esne. - Szoval van ilyen is..)

2017. márc. 26. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem az olcsóbb azt jelenti hogy nincs lagzi, csak ebéd/vacsora. 4-500.000-ig kb. Persze ha valaki meg tudja oldani ennyiből a lagzit, az is olcsó :).
2017. márc. 27. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:
500 ezer körül olcsó. Nekünk 50-60 fő között lesz vidéken 1-1,5 millió között lesz a vége. Persze ebben van a jó kaja, szállás mindenkinek, profi fotós, zenekar stb.
2017. márc. 27. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem a 80fő körüli, 1M alattit olcsónak mondhatjuk.

A mi esküvőnkre mindenki azt mondja nagyon olcsón kihoztuk, pedig volt fotós, videós, étterem, zenész... 2012ben fizettünk 120 főre 850e-t

2017. márc. 31. 23:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Készítettem nemrég egy statisztikát, aszerint 22ezer/fő egy esküvő átlagköltsége, nagyon érdekes, hogy a vendégek számától függetlenül:45-200 fő közötti lagzikon alig volt kiugró adat ebből. 108 esküvő adatait összesítettem. Így én azt mindom, ami ez alatt van, az olcsón jött ki. A statisztikában egyébként a legdrágább esküvőn 80 fővel 45ezer ft/fő lett a vége, a legolcsóbbnál 6ezer ft/főért volt egy saját nyaralóban buli ruhával, mindennel együtt.
2017. ápr. 12. 06:37
 9/9 A kérdező kommentje:

8as, ez érdekesnek hangzik:)

Nekünk úgy néz ki 60-65 főre kb 700.000re jön ki, úgyhogy az alapján amit írsz, a miénk olcsónak minősül. Kár, hogy ezt a pénztárcánk nem így érzi:D

2017. ápr. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!