Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn a fotós-t is bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn a fotós-t is bele kell venni a létszámba az étteremnél? A zenekart beleszámoljuk

Figyelt kérdés

2017. márc. 19. 14:57
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Igen, ilyenkor mindenkit bele kell, mert mindenki eszik. A fotós, a videós, a ceremóniamester stb. :)
2017. márc. 19. 15:00
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
NAGYON nem illő kihagyni!
2017. márc. 19. 15:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Miert tan ot eheztetni szeretned? :D
2017. márc. 19. 15:06
 4/17 kíváncsicska ***** válasza:
100%
Igen.Nem hogy illik,kötelező.Gondolj bele.A fotós reggeltől másnap hajnalig veletek van,a zenészek sem 2 órát játszanak,és a vőfély( ceremónia mester) is komoly időt tölt veletek.Arra gondoltál,hogy ne egyenek?Sőt néha italt is jó nekik adni.Jól esik nekik,ha nem felejtitek el.Pláne a zenészeknek,hisz nekik kevesebb lehetőségük van kimozdulni a hangszerek mellől
2017. márc. 19. 20:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem, hogy gondoltad!

Hozzon otthonról szendvicseket?

Vagy levonni a fogyasztását a béréből?

Miért kevesebb ő, mint a zenekar?

2017. márc. 19. 20:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan előttem írták, illik megvendégelni a szolgáltatókat is, sőt magaddal teszel jót ha egyeztetsz velük arról, hogy hol jó nekik ülni, érzékenyek-e valamire stb...

Nem miattuk, magad miatt. Egyrészt mert lényegesen jobb úgy dolgozni, hogy közben kedvesek veled, másrészt pedig mert pl. én fotósként szeretek a násznéppel vegyülve vacsorázni, mert sokkal könnyebb egy olyan társaság önfeledt szórakozását fotózni, akik megszokják, hogy ott vagyok, hogy eszköz van a kezemben, hogy fényképezem. Ha valahol kint vagyunk, akkor egyrészt mivel bent nincs helyünk, nem tudunk leülni, másrészt pedig eleve az magában egy esemény, hogy bejövünk és onnantól kezdve már viselkednek valahogy, nem lehet Őket természetes közegükben beszélgetve fotózni. Ez viszont az én véleményem, a saját fotósodat kérdezd arról, hogy Ő, hogyan szeretné. Hidd el hálás lesz érte és Neked is sokkal jobb lesz! :)

2017. márc. 19. 20:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván igen.
2017. márc. 19. 22:05
 8/17 anonim ***** válasza:
54%
miért fontosabb a zenekart megvendégelni, akik "csak" zenélnek ott és akkor, de a zenéjül elszáll és feledésbe merül az eseménnyel? miért nem ugyanolyan fontos neked a fotós, akinek a képeit egy életen keresztül nézni fogod majd és tulajdonképpen az egyetlen maradandó emléket készíti az esküvődről, amit bármikor elővehetsz és felidézi az emlékeket?
2017. márc. 20. 05:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

gondolj bele, hogy logisztikailag mennyivel egyszerűbb neked még egy főre kaját biztosítani, mint neki külön megszervezni, hogy az egész napos munka és rohanás közben még külön vigyen vagy találjon magának kaját. arról nem is beszélve, hogy komolyan jól éreznéd magad, hogy te meg a barátaid és a zenekar is ugyanazt eszitek, közben az esküvő lebonyolításának és megörökítésének egy ugyanolyanolyan fontos munkatársa szendvicset majszol valahol egy sarokban, vagy pizzát rendel az étterembe?

és mielőtt felvetődne benned, a költségeit vele kifizettetni sem elegáns ötlet, mondhatni kicsinyesség.

2017. márc. 20. 05:28
 10/17 A kérdező kommentje:
nem jártam még sok esküvőn, de volt hogy nem ült le enni a fotós, ezért kérdeztem
2017. márc. 20. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!