Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászútra fotós?
Ha az ún. kreatív fotózásra gondolsz, azt nem feltétlenül a nászúton csinálják. A miénk például a nászútról visszajőve lett elkészítve, külön megbeszéltük előre a fotóssal a napot és a helyszínt, ahol szerettük volna és nagyon jól sikerült.
Mi speciel autóval vittük a fotóst is magunkkal a helyszínre, de van olyan is, hogy a fotós maga megy ki, csak akkor még plusz útiköltséget is számítanak általában távolságtól függően.
Nem óradíjra gondoltam nyilván, szerintem ez evidens. :) Kint ennyi volt az ára, nem panaszkodunk, nekünk tetszenek a képek, naplemente, üres part, sziklák, minden ami kell. :)
Itthon 500+áfa volt a fotós, azzal is meg voltunk elégedve. Azért írtam, hogy olcsóbb ha kint fogadsz fel egyet, mert ha jött volna velünk egy, az nem 140 ezerből jött volna ki, hanem egy nullával többől szállással és repülővel. :)
Oké, akkor én értettem félre, elnézésed kérem.
Egyébként valószínűleg az abszolút felső kategóriából választottatok itthon fotóst, az is lehet, hogy nem kért volna komolyabb felárat (a költségein kívül, nyilván) azért, hogy Titeket ott fotózzon, de persze ez is sok mindentől függ, mert azért valahol presztizs külföldre járni fotózni és marketingértéke is van. Én idén nagyon sokat fotóztam külföldön (igaz csak a környező országokban, főleg Horvátországban), de rendszerint külön ezért mentünk, vagy külön autóval mentünk és a pár maradt még nyaralni, mi pedig jöttünk haza. Ezért írtam, hogy ez soktényezős. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!