Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy szerveznék meg max.40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerveznék meg max.40 fővel az esküvőt?

Figyelt kérdés
Én is szeretnék nagy lagzit, de nincs kit meghívni, ennyi a család+barátok. Arra gondoltam hogy vacsi egy étteremben és utána elutaznánk nyaralni. Szeretnék fehér ruhát mindenképpen és ne szeretném ha az egész olyan "snassz" lenne.
2010. máj. 6. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előbbiekkel.

Ha szeretnél táncot nyugodtan lehet buli, mi is kb 50-en leszünk és lesz. Nem kell feltétlenül egy nagy zenekar, nekünk egy zenész lesz az nem olyan drága, csak halgasd meg előtte az a lényeg. Persze ha nem akartok bulit akkor az se baj. Nekem lesz menyecske ruhám, de nem az a klsszikus fajta, hanem egy csinos piros ruha, amit esetleg máskor is felvehetek még.

Fehér ruha persze hogy kell, akkor is, ha csak vacsi lesz, a nélkül nem is igazi. Miért lenne snassz? Általában az esküvő egy szertartás + vacsi +buli(opcionális), szerintem nem a vendégek száma a lényeg, hanem hogy ki van ott, én se szeretnék több embert meghívni, mert felesleges pénzkidobás, azok legyenek ott akiket szeret az ember (nem hiszem, hogy valaki 200 ilyennel rendelkezik)

2010. máj. 8. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Zenész valóban lehet egy fő.Mi is kevesen leszünk, nem tudtam hogy ennyi emberre mit tervezzek, egy vacsi és kész vagy esetleg mulatás is kikerekedik a dologból, ezért úgy lesz megoldva,hogy az étteremben a hely nincs időhöz kötve, legfeljebb utólag ráfizetünk a termre, kaját bőségesen rendeltünk, így ha sokáig maradunk lesz mit enni, ha nem maradunk, akkor meg lesz mit csomagolni.
2010. máj. 9. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi is kb ennyien leszünk. De nem étteremben, hanem otthon a kertben. Ismerőstől kapunk kölcsön asztalokat és (háttámlás)padokat, meg egy sátrat. A levest és vörösboros marha pörit mi csináljuk, a többit étteremből rendeljük. Süteményeket egy ismerősünk megsüti. Zene az otthoni lejátszóról fog szólni.(Aki akar arra is tud táncolni.:-)) Nekem is lesz menyasszonyi ruhám, de nem fehér hanem ilyen arany-bézs színű lesz (mivel kismama vagyok nem találtam jó ötletnek a fehéret.)

Sok Boldogságot!

2010. máj. 10. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!