Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerveznék meg max.40 fővel az esküvőt?
Akkor válassz ki egy nem snassz ruhát
foglald le az éttermet
rendeld meg a kaját,piát
szervezd le a nyaralást
hívd meg a családot a barátokat
2010. máj. 6. 13:31
így-így , ahogy az első írta. De legelőször is legyen egy lista, a megközelítőleg pontos létszámmal, nevekkel. Aztán bejelentkezés az anyakönnyvezetőhöz.Ruhaválasztás, meghívókészítés vagy készíttetés, étterem-lefoglalás, nyaralóhely-lefoglalás.
2010. máj. 6. 13:38
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de én inkább azt szerettem volna kérdezni hogy nem lesz - e így túl lapos? Gondolom zenekaros mulatóst ennyi főre felesleges. Ha kicsi is lesz szeretném a legjobbat kihozni belőle. Mi az amit semmiképpen se hagyjak ki stb? Nem az ügyintézéssel van a gondom, hanem kitalálni hogy mi hogy legyen.
nálunk is kis esküvő volt. Nem volt lakodalmas zene, meg semmilyen tulképp, de szerintem lehet ilyen régi-új slágereket cd-ről adni (pl. crystal, zorán). Vőfély se illik igazán, inkább vki mondjuk "pohárköszöntőt" mondd.Nálunk nem volt menyecskeruha sem, amit én abszolúte nem bántam, 9re elhagytuk az éttermet. De az az érdekes, hogy az ott ülő vendégek (mi fent voltunk az emeleten és jöttünk le) is megtapsoltak minket, sőt még az utcán is dudáltak ránk;))
2010. máj. 6. 13:50
Miért ne lehetne 40 fővel mulatni, ha igény van rá? Mi 52-en leszünk, ebből 10 kisgyerek, szóval marad 42.
2010. máj. 6. 13:50
Szerintem 40 főbe simán belefér a mulatás. Miből gondolod, hogy akár 10 fő is, ne tudna olyan jót mulatni, mint 100???
Inkább akkor azon legyen a hangsúly, hogy ne válassz túl nagy termet/éttermet, ne az legyen, hogy "elvesznek" benne az emberek, vagy ha leülnek a két sarkába, nem is látják egymást.
Válassz kisebb, de hangulatos, otthonos légkörű termet, így garantáltan összekovácsolódik a társaság legalább az estére, nem lesz hiányérzetük!
A zenekar sajna ugyanannyiba kerül 10 és 100 főnél is, de ezen tényleg ne spórolj!
2010. máj. 6. 13:53
mi 35-en voltunk.nagyon jó volt.volt fehér ruhám,templomi és polgári esküvő egyaránt,és még egy koszorus lányom is(hugi).zenét gépről nyomattuk.mi a helyi kultúrt béreltük,és mi sütöttünk ,főztünk.egyeltelán nem volt snassz.ugy terveztük hogy meglesz a kaja 3 körül és ugy 9-ig beszélgetünk,mulatozunk,ezért nem is volt menyecskeruhám.hát a végén fél 1 volt mire becsukódtam olyan jóra sikerült,szóval még a menyecsketánc is belefért volna.ja és a legjobb,ami meghozta a hangulatot,ellopták a vőlegényt a csajok.megfordult a világ,mert nem akartak ellopni a fiuk engem,igy a csajok alkottak.szerintem lehet ennyi fővel is nagyon jót mulatni.
sok boldogságot.
2010. máj. 6. 13:58
40 fővel is lehet olyan lagzit szervezni mintha 100-an lennétek
2010. máj. 6. 14:02
Hmm én biztos, hogy ennyi emberrel otthon tartanám a kertben és megkérném apukám, hogy vállalja, hogy hatalmas bográcsban vagy nyárson süt valami különlegesebbet. Úgyis szereti ezt csinálni. Aztán hajnalig kertiparti. Igazából azért gondolom így, mert olyan a társaság, hogy tudom, hogy egy ilyenen nagyon jól éreznék magukat, nem feszélyezné őket és biztosan nagy buli kerekedne belőle. De te ismered a meghívottakat, lehet, hogy nálatok az éttermesdi jön be. (nekem azal az is a problémám, hogy jóval drágább, és a fennmaradó pénzt biony tudnám máshová rakni...)
2010. máj. 6. 19:22
Miért ne lehetne 40fős lagziba zenész?Mi tavaly nyáron voltunk egy 45 fős lagziba és ott volt zenész vőfély meg minden ami kell sokkal jobb volt a hangulat mert szint csak a család volt és tök olcsóbol mmeguszták!
2010. máj. 8. 09:10
Kapcsolódó kérdések: