Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kiser az oltarhoz ha az edesapam nem lesz ott? Hogy mukodik ez?
Akár a tanuk is bekísérhetnek titeket, esetleg a keresztszülők.
De, ahogy Ti jónak látjátok.
De szomorú, hogy a szülők nem lesznek ott :(
Engem pl. a nővérem fog bekísérni, nem hiszem, hogy kínos lenne. Pontosan azért, mert közeli barátok/rokonok lesznek ott, ergo mindenki tudja, hogy mi a szitu... senki nem fog ferdén nézni meg értetlenkedni, hogy miért ő. :)
Amúgy az is felmerült, hogy apósjeltem kísérjen be, gondoltunk még egy közeli barátomra, ill. arra is, hogy együtt menjünk a vőlegényemmel. Lehetőséged van bőven, igazából bárki kísérhet, akit szeretnél. Hidd el, ez sokkal kisebb probléma, mint amekkorának most tűnhet. ;)
Sok boldogságot!
Nincs szabály erre vonatkozólag a templomi esküvőnél sem. Bárkivel bemehetsz, akár a vőlegényeddel is (szüleim is így együtt mentek ezelőtt 30 éve, mert anyukám édesapja nem élt már).
Sőt, bevonulni sem kötelező.
Koszonom a valaszokat!
Tudom, hogy nem akkora baj ez, de azert zavar. Szerettem volna ha minden ,,tokeletes,,. Na nem magam miatt, a templomi eskuvo inkabb a paromnak fontos es kicsit talan tul kattogom hogy majd ossze sugnak mogotte, hogy ennyit a csajod szuleirol, es neki lesz kellemetlen. Vagy nem tudom. De foleg az O reszerol lesznek sokan, nekem csak a noverem csaladja jon.
Megegyszer koszi a valaszokat, talan akkor en is a noveremhez fordulok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!