Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek különc dolog ha a ruhám uszályát mindenhol húzni szeretném?
Linkeld már be a videót, ahol uszalyos ruhában normálisan táncol a menyasszony!
Egyébként nem különc, hanem macerás, veszélyes és könnyen sírás lehet a vége, ha valaki idő előtt rálép és leszakad, neked meg nincs másik menyasszonyi ruhád.
Ez attól is függ, mekkora az uszály, milyen a ruha.
Nyilván nem egy több méteres uszályt lehet végig húzni magaddal mindenhova.
Nekem pl uszályos volt, de csak enyhén (talán 1 m lehetett max). De maga a ruha szoknyája is annyira tartotta magát, hogy ahogy mozogtam, szinte egyként mozgott az uszállyal együtt. Semmit sem 'húztam' magam után. Semmi gond nem volt vele. A szertartás után szimplán elfelejtettem feltűzni, mert annyi dolgunk volt. Senki nem lépett rá, nem lett extrán koszos sem, semmi gond nem volt. A táncra feltűztük, onnantól már végig fel volt tűzve, úgy sem volt vele gond.
Hát szerintem próbáld ki, hogy tudsz-e táncolni, és ha megy, akkor nem lesz gond.
Legyél óvatosabb a szokásosnál, ha rálépnek/fenn akad valamin, ne legyen nagy baj.
Én azt gondolom, hogy jól akarsz kinézni, és ezért ragaszkodsz hozzá ennyire, én a vőlegényed helyében ezt támogatnám.
Inkább béna egy retkes rongyot húzni mahaf után, mintsem elbűvövő.
Pár óra és úgy fogsz kinézni, mint egy használt felmosórongy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!